dunno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ne oluyor biliyo musunuuz en cok kızdıgım kisiye en cok kızdıgım seyleri soyleyemiyorum icimde pat pat pat patlıyorrrrrr soyle soylemek isterdim "senden bana boyle hissettirdigin icin nefret ediyorum. yaptıklarınla anlattıkların uyusmuyor. beni xten saklamandan nefret ediyorum. onun bunu bilmemesinden ve güllük gülistanlık yasamasından. herseyden nefret ediyorum. hala onunla kopamamandan herseyden. ayrılalım dedim hayır diyosun ama hala boyle mallııklar devam ediyo hayatımızda. sonra da ben özür diliyorum. bir de üstüne bende de hata var bile demiyosun senden ve bu sacma salak gururlarından aptal "ikna ediciliginden" tik si ni yo rum. cıldırttın beni ya cıldırttın" hissettiklerim ve soylemek istediklerim bunlar. ama hala onun gozundeki yerimi önemsiyorum ve bunları soylersem beni yine sidik yarıstırmakla ego tatmini aramakla sorun cıkarmakla suclayacak. cıkmazdayım mutsuzum cıglıklar atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 at cıglık rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 cıglık atsam bile bu durum degismeyince her gün cıglık atmam gerekecek. kafayı yedim artık ya yaslandım bu mal herif yüzünden ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 beni de smile adsl cıldırtcak link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kusura bakma ama aptallık sen de. şimdi otur çığlık at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 blog aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Sen haklısın ve laflar hazırlamışsın.Bence bunları ona söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno azcık havalandır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 first page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Dartanian said: Sen haklısın ve laflar hazırlamışsın.Bence bunları ona söyle. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ehueue.. abi çok hafif kaygılar bunnar.. allah herkese böle mini dertler versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ühühühühühühühü tam bi aptalım neden bırakamıyorum onu neden kendi kendime devam edemiyorum neden siyah ya da beyaz degil. bunları yapan kisi sevmesin de beni o zaman. seviyorum da demesin beni. hem üzüp hem seviyorum cok demesin. beni bırakma demesin. aklımı karıstırmasın. bunları düsünmekten nefret ediyorum neden adam gibi bi ilişki olamıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Adam resmen ben oldu..Benleştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ne demek o dartanian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ne demek lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 özür dileyerek soruyorum. birisinin kapatması falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 metresmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno said: ne demek o dartanian? Eskiden ben de böyleydim çok mutsuz topicler açıyodum nisan mayıs aylarında falan ühühühü diye ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hayır ama eski sevgilisine benden bahsetmiyor. onun biriyle oldugunu ogrenmek eski sevgilisini üzermiş diye. hala haberlesmeye devam ediyorlar ben de kıskanclıktan ve sinirden kuduruyorum. bunu soyleyemiyorum cunku "ben seni seviyorum ve seninle sevgiliyiz, ben seninle olmak istiyorum" diyor ama ona soyleyememesine delirmemi degistirmiyor bu laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hani şu anda bu konuyu okuyan adamların çoğunun (bu dert)*10e3 büyük derdi vardır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 çocuğunun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 DUNNO samimi bir sey sorcam sevistin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno said: ne oluyor biliyo musunuuz icimde pat pat pat patlıyorrrrrr cıglıklar atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 dunno said: ühühühühühühühü tam bi aptalım neden bırakamıyorum onu neden kendi kendime devam edemiyorum neden siyah ya da beyaz degil. bunları yapan kisi sevmesin de beni o zaman. seviyorum da demesin beni. hem üzüp hem seviyorum cok demesin. beni bırakma demesin. aklımı karıstırmasın. bunları düsünmekten nefret ediyorum neden adam gibi bi ilişki olamıyor bu ona asıksın,kuyruk acın var,karsı taraf ta senin bu durumda oldugunu biliyo bunun zevkini cıkarıyo.kuyruk acını cıkarmadıgın sürece bu sürec devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 insanların derdi ona yüklediği değer kadar büyüktür dasaa bunu asla bilemezsin. (OOOO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar