Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu ikisi ne oluyor acaba, bir de aralarındaki farklar 2 processor arasında kaldım lakin birisi amfi-line6- simülatörü diğeri ise effect simülatörü-boss-? hiç bilmiyorum bunların ne olduğunu. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 efek simülatörü ne olyuor bilmiyorum. amfi similatörü, bazı ünlü amfileri alıp digital şekilde ona benzer sesler üreten zamazingo, ki line6 baya iyidir bu konuda. boss'un efek simülatörü heralde içinde amp modellemelerinden çok çeşitli efekler olduğu göstermek için denilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 boss'lari bilmem de line6 floor pod plus kullanıyorum, sormak istediğin bişi varsa sorabilirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 çarşambaya gelir herhalde kargoylan ondan sonra sorabilirim birşeyler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar