Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degisik bir Goz Testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece bakmadim iyiki,ekrana yapismis bicimdeyken ''oha o ne lan'' oldum :)
ehliyet alirken onemli degil gozunuzun bozuk olmasi ya biraz yalvar ya da gozluklu yazdir eninde sonunda raporunu alirsin yani .
Mesaj tarihi:
hehe
resmi forwardla yavaş yavaş gidip baktım
süper bi resim :)
kadına 4 tane bıçak saplanmış[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
ya yuh be bu neydi ses de sonuna kadar açıktı sandalyeden düşüodum be yuh bende rakamı salladım 37 falan die zaten bişi okunmuodu o arada karı çıkmazmı hay ulan güzel yapmışlar yaw :)[hline]Je pense,donc je suis
Mesaj tarihi:
Abicim ben dün akşam yaptım hiç korkamadım hoşuma gitmedi. Yanlış anlamayın ben aşırı cesur bi insan olduğumdan değil aptal aptal yarım saat numarayı kestirmeye çalıştım sonra yaslandım geri hayda falan oldum kutuya tıkladım 2,5 metre öteden fırladı vampir pek bi etkisi olmadı için boşuna gitti test. bence insanlar tıklamadan bi 2-3 sn sonra çıksa yaratık daha güzel olurdu[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
ya şu kadının fotoyu koysanıza buraya ben öle zınk die fırliyan şeylerden pek hoşlanmam ama merak ettim şimdi. en son bi odadaki vazoya odaklanmıştım çıkanları hatırlıorum da, o yüzden kimse bana " gir de bak alala!" yazmasın lüften. yemiyo açıkçası.[hline][i]
viande ne yaa?

Mesaj tarihi:
ya böyle şeyler koyulmasa olmuyormu normal bir insanın izin vereceğini pek zaaneetmiyorum lütfen yapmayın yaa valla zahir ettiniz bana interneti[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...