Apex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 gece bakmadim iyiki,ekrana yapismis bicimdeyken ''oha o ne lan'' oldum :) ehliyet alirken onemli degil gozunuzun bozuk olmasi ya biraz yalvar ya da gozluklu yazdir eninde sonunda raporunu alirsin yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ahah hepsini doru yaptım madalyam nerde :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ben fazla tırsmadım nedense arkada metallica çalıyodu belki bi ilgisi vardır :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hehe resmi forwardla yavaş yavaş gidip baktım süper bi resim :) kadına 4 tane bıçak saplanmış[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ya yuh be bu neydi ses de sonuna kadar açıktı sandalyeden düşüodum be yuh bende rakamı salladım 37 falan die zaten bişi okunmuodu o arada karı çıkmazmı hay ulan güzel yapmışlar yaw :)[hline]Je pense,donc je suis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 abi allah belanizi versin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ahahahah :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Abicim ben dün akşam yaptım hiç korkamadım hoşuma gitmedi. Yanlış anlamayın ben aşırı cesur bi insan olduğumdan değil aptal aptal yarım saat numarayı kestirmeye çalıştım sonra yaslandım geri hayda falan oldum kutuya tıkladım 2,5 metre öteden fırladı vampir pek bi etkisi olmadı için boşuna gitti test. bence insanlar tıklamadan bi 2-3 sn sonra çıksa yaratık daha güzel olurdu[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya şu kadının fotoyu koysanıza buraya ben öle zınk die fırliyan şeylerden pek hoşlanmam ama merak ettim şimdi. en son bi odadaki vazoya odaklanmıştım çıkanları hatırlıorum da, o yüzden kimse bana " gir de bak alala!" yazmasın lüften. yemiyo açıkçası.[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya böyle şeyler koyulmasa olmuyormu normal bir insanın izin vereceğini pek zaaneetmiyorum lütfen yapmayın yaa valla zahir ettiniz bana interneti[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 benim moralim o kadar kötü ki tepki bile veremedim[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 '^)+')+)'+)'=+)='^)++))+)+)+)+))))))))) )++))))))+++)))))+++))))))))+++))))))))))......DIIIIIIIIT "Dalga boyutu" *!kalpten düşer yere*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 *tek kaşını kaldırır* bu mu? korkmam mı gerekiyo yani?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: karpuz, 02 May 2003 20:50 tarihinde demiş ki: benim moralim o kadar kötü ki tepki bile veremedim[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] +45656547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 kralın dediği gibi: "bunu yapana 100 altın verin 100 de deynek vurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar