barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 İspanya vizesi için sağlık raporu almam lazım. bu raporda illa "herhangi bir bulaşıcı hastalığı yoktur ve akıl sağlığı yerindedir" ibaresini görmek istiyolarmış. özel ya da devlet farketmez ama bu olsun diyolar. buna ek olarak 2005 uluslararası saglık tuzugune uygun olmalıymıs. daha once vize icin saglık raporu alan, ustte bahsettigim durumlar hakkında bilgisi olan var mı? cok olmasa da aciliyeti var. artık iyice gec kaldım. 1 ay sonra gidicem
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 özel kliniklerden birine git yaparlar
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ya daha once bunu yaptırdın mı ya da eminmisin bu biginden. cunku bırak ozel klinigi cogu ozel hastane bile o ustte soyledigim seyi yazıp altına damga vurmuyo. testini yapıyor gonderiyo. ısrarla soyledi kadın bu ibare olcak diye.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben klinige bile gitmdim o derece yapiyorlardi hatta kac senedir almanyadayim gelmeden önce yaptirmistim bende tanidigin varsa telefon aciyorsunuz sonra gidip raporu aliyorsun yada gidip testlerini yaptiriorsun aliyorsun raporu internetten bak bir kac klinige ara sor yapiyorlar mi diye sonra gider yaptirirsin birinde öyle abartilacak birsey degil zaten
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 akıl sağlığı yerindedir için o alanda uzman birinin imzası gerekmiyor mu? yoksa tanıdık doktor çok ama bu alanda yok hiç.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ben yaptirali 3 sene fln oluyor hatirlamiyorum neye benzedigini kimlerin imza attigini bir ara sor derim kliniklere
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hava alanlarda check ediyorlar bi de, ateşin varsa filan
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Bursadaki veremle savas dispanserine gittim bi akciger filmi cektiler sonra bastilar imzayi muhru gonderdiler portekiz konsoloslugu kabul etti(oys beles) ispanya pislik yapiosa bilemicem ama zannetmiyorum
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 evine en yakın olan saglık ocagına git . bir kan testi bi akciğer filmine bagla işi . hatta istanbul daysan ulaş bana ben arkadaşıma gönderiim istediğin ibareyi koyduriim o raporun üstüne =) vize olaylarına kılım zaten
Pijo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Selam, isteğin doktora git ve ingilice olarak yazdır (ya da daha sonra tercüme ettir). Öğrenci vizesi mi alacaksın?
Pijo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hiç bir teste grek yok sadece raporu yazdır :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 macaristan vizesi alcam ben yarin, saglik raporunu gittim saglik ocagindan aldim doktor gozuyle bi bakti imzaladi direk :P
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bugun gittim sağlık ocağının birine. yazdı bisiler doktor. ustune butun rontgendi, test kagıdıydı vs ilistiricem sonuclarını vercem.
Öne çıkan mesajlar