Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yarın sabah denicem bakalım.. içine ne önerirsin?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bak kızdım şimdi. ben açıklıcam asıl en kolay ve süper tavuk yemeeni. bir tavuk alınır. bi çay bardaa soyulmuş tuzsuz badem alınır. iki diş sarımsak bi dal da fesleğen ve adaçayı. hepsini tavuun içine koyarsınız. üstünü folyoyla kapayıp fırına verirsiniz. ağır ateşte. biştikten sonra da çıkartırsınız. tavuu alırsınız. içindeki bademleri çıkartır tabaklara koyarsınız. sarımsak ve dierlerini çöpe atarsınız. tavuu da ikiye bölüp tabaklara koydun muydu. üstüne de folyodaki kararmış suları dök. ye abi işte takıl.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 mısırı tavada kızartın süfer oluo :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 tavuğu diyosan yanına pilav öneririm. krepin içine ise evde ne bulursan tıkabilirsin: evde nesquik varsa, azıcık newquik serpip, üzerinde de çok az bal gezdirince güzel oluyo. ama beyaz peynir + bal kombosu krep için de iyidir. azıcık soğan ile ıspanak kavurabilirsin. parça kesilimiş tavukları beşamel sosu ile karıştırıp koyabilirsin. hatta bunun üzerine kaşar rendeleyip fırına da atabilirsin peynirler eriyene kadar, süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 krepin içine malzeme koyulabilindiği gibi, hamuruna da malzeme katılabilinir. kimisi buna hataya düşüp kiş der. oysa kiş bambaşka bişeydir. krep aslında emanın dediinin yarısı kadar unla yapılır. ama o daa bi doyurucu bişi olur. içine karbonat veya kapartma tozu koyarsanız o da olur. malzeme olarak benim favorim tuzlulardır. ıspanak, peynir, patlıcan közlemesi gibi.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: horacegoesskiing, 16 Temmuz 2004 13:00 tarihinde demiş ki: bak kızdım şimdi. ben açıklıcam asıl en kolay ve süper tavuk yemeeni. bir tavuk alınır. bi çay bardaa soyulmuş tuzsuz badem alınır. iki diş sarımsak bi dal da fesleğen ve adaçayı. hepsini tavuun içine koyarsınız. üstünü folyoyla kapayıp fırına verirsiniz. ağır ateşte. biştikten sonra da çıkartırsınız. tavuu alırsınız. içindeki bademleri çıkartır tabaklara koyarsınız. sarımsak ve dierlerini çöpe atarsınız. tavuu da ikiye bölüp tabaklara koydun muydu. üstüne de folyodaki kararmış suları dök. ye abi işte takıl. lol bu mu kolay, birer birer badem alıcam içinden de, o malzemeleri koyucam da... olmamış... benim tavuğum en kolay :))) hatta daha da kolayını söyliim de çatla: bi kapta soğan kavrulur (bööle aydede kesilmiş) üzerine şerit kesilmiş tavuk konur, o da soya sosu eklenip kavrulur. buraya kadarı gayet yenilebilr zaten ama gurme arkadaşlar içine 1/3 paket krema ekleyip, kısık ateşte çektirebilirler de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ... telefonla kebapçıdan tavuk şiş sipariş edilir. naapcan şimdi şahsen çok merak ediyorum ema.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 çiğ tavuk afiyetle yenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: horacegoesskiing, 16 Temmuz 2004 13:05 tarihinde demiş ki: ... telefonla kebapçıdan tavuk şiş sipariş edilir. naapcan şimdi şahsen çok merak ediyorum ema. yanındaki arkadaşa söylersin telefonla tavuk sipariş eder.. napacan şimdi şahsen baya bi merak ediyom horace. :D :D :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Nerede paneli tavuk. Yapımı kolay kimse bahsetmemiş. Cıkcık :) Yalnız başınıza kfc keyfi. (Yapımı Knor'un pane harcinin arkasında yazıyor :))[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ehm, o da olur tabii de ben yaparken athe korkuma rağmen ısrarla smurf krebi yapıyorum hala ;] smurf krebi; 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 çorba kaşığı un (max, yoksa sertleşir, yumuşaklığını ve akıcılığını kaybeder, ben bunu bile dolu dolu koymam) Birkaç damla zeytinyağı, tuz / şeker, istersen karabiber Bunları iyice karıştırıyorsun, öyle ki en ufak bir un pörtüsü kalmayacak içinde. Tava iyice ısıtılır, evet iyice. Sonra (emanın dediği olay süpermiş, ben fırçayla falan yağlarım hep) iyice yağlanır, evet iyice. Ortadan başlayıp yanlara doğru bir kepçe karışım çok ince katman olacak şekilde dökülür. Emanın dediği gibi üstte kraterler oluşunca dikkatle ters çevrilir, diğer yanı da bişirilir. Şimdik püfler; karışım çok iyi karışacak, karıştıktan sonra bekletilmeyecek hemen pişirmeye başlaman lazım, tava çok iyi ısınacak, tavanın her noktası yağlanmış olacak yalnız hiçbiryerde yağ birikmeyecek, karışımın tamamını bir kerede değil kepçe kepçe ince katmanlar halinde dökeceksin tavaya, ilk hazırladığın krep muhtemelen pörtleyecek ama sen moralini bozmayacaksın ikincisine konsantre olacaksın. Ruslarda atasözü bile var böyle; krepin bile ilk pişeni kötü olur diyorlar -aslında buna benzer birşey diyorlar ama hatırlamıyorum tam, nasolsa rus yok ortamda ehe.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 en kolay, lezzetli ve sağlıklı tavuk tarifi kesinlikle benimki. Nedir efendim. 1-) Anne veya sefkili evin içinde aranıp bulunur 2-) "Unga munga, ben aç olmak, ben tavuk istemek" denir 3-) Önünüze konulan mis gibi sağlıklı ve lezzetli tavuk bir güzel yenilir. Yok çiğ tavukmuş, yok ne üdüğü belirsiz kebapçı tavuğuymuş hepsi hikaye :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ahahhaha fedaykin. yarıldım.. Abi ucuz kolay diyom bana gelip 3 kaşık ondan bundan tavuk mavuk diyosunuz. Ben hayatımda kasaba gitmiş adam diilim. Ne tavuğu.. Isırır mı? Krep falan kahvaltıda yapıomda çok kötü oluo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 euheu Aynı ben :D 1 hafta yanlız kalıcam napıcam bilmiyorum :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Berk, 16 Temmuz 2004 00:38 tarihinde demiş ki: yedik onu biz doyduk hüseyini gördünüz mü ? yedik onu biz :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Çukulotalı sigara böreği: Yufka alınır, üçgen üçgen kesilir, Saralle, Şokoleta tarzı bir şey sürülür (Nestlé tercih edilir), börek sarılır, ucu suya batırılır ki açılmasın. Çukulota neresine sürülecek: Hani şimdi bu üçgen ya, üçgen ama aslında daire dilimi ya, dilimin yuvarlak ucuna sürünüz. Ne kadar sürülecek: Yuvarlak ucunu tamamenden biraz az (yanlardan boşluk bırakın) kapatacak şekilde sürün, şimdi böreği saracaksınız ya, börek rulo olunca çukulota en içte olacak yani. Sonra da cumburlop tavaya. Çok lezzetli, tavsiye ederim. Krep nasıl yapılır bilmem ama krep de çukulotalı çok güzel olur.[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! [Bu mesaj Eraq tarafından 17 Temmuz 2004 03:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: fedaykin, 16 Temmuz 2004 13:25 tarihinde demiş ki: 2-) "Unga munga, ben aç olmak, ben tavuk istemek" denir lol bu ne be ahah[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 aha ona yarıldım ya :)[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 bu yemeğin adı "GIYIK GRUMFUCK MİYAMGULK ZÜBÜRTÜFÜŞT HANGZANGIBIL" babamla bulduk süfer bişey yani benzer bişey vardır mutlaka ama yapın süfer malzemeler: 3 yumurta yarım demet maydonoz 1 silme tabak kaşar peyniri(ben hep göz kararı koyarımda anladınız heralde) acı biber(isteğe göre ama acı biber bu yemeğin p.z.v..gi) bir ekmek(tercihen hafiften bayatlamışlar) fırın 220 v elektrik misker uygulanış:ekmekler ince dilimler halinde kesilir bir kapta 3 yumurta yarım demet kıyılmış maydonoz rendelenmiş kaşar peyniri acı biber mikser yardımıyla karıştırılır ekmekler tepsiye dizilir üstlerine özel karışımımızdan dökülür ama ekmeklerin dışına taşırılmaz aksi takdirde malzemeler kısmına "CIF" ve de "KASLI" bir arkadaşımızı eklememiz gerekir.tepsi fırına atılır yumurtalar kızarıncaya kadar pişirilir. yemeğimiz servise hazırdır yanına içecek olarak hiçbişey tavsiye edilmez zira tadını bozar AFÜYET OLSUN YARASIN KOÇLARIMA[signature][hline]DUR YOLCU !...... abi 2.5 lira versene be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 buz dolabı yoksa zor iş,aldığın şeyi kısa sürede tüketmen lazım. pınar hindi döner + domates + ekmek baya hoş oluyor. ton balığı + ekmek de baya bi tembel işi olmasına rağmen hoş.. buz dolabın olsa herşeyi yaparsın da olmadan zor iş yaw.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Lan canım yemek yapmak istedi şimdi allah kahretsin nerden okudum bu topic i yemek yapmayida bilmemki kasaba tavuk sıparişi verdim emaleth in tarifini yapcam insallah guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Yaw millet takmış tavua alala :) aha benden de kahvaltılık bi olay: 1 kişi için 2-3 yumurta (iriyse 2 yeter) büyük(kumpir patatesi kadar falan) 2 patates ahada tüm önemli malzeme bu :-) 1) patatesi soyup küp küp doğrarsın, 2) bunları kızartırsın fritöz gibi bişeyle 3) tavaya koyarsın (burada yağını hiç süzme, tava da yağlanmış olur yumurta için) 4)yumurtayı da kır içine ve pişir zevkine göre... olay budur. Sadece patates soyması uzun oluyor ama daha ucuz maliyeti olan görmedim :) edit : ha, bi de oldukça doyurucudur kendisi eheh ekmeğe bile gerek duymayabilirsin.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 17 Temmuz 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 patates haşla, dilimle sarımsaklı yoğurt hazırla, içine istediğin baharatı koy patateslerin üstüne dök çok basit ve çok doyurucu aşmış lezzetli olmasa da fena değil sosu bol yaparsan daha bir güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar