Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Galactrix rezaletinden sonra oyunun devamını yapmaya başlamışlar valla cok sevindim bayılıyordum zaten bu oyuna. Senaryoda ilk oyunun devamı niteliğinde olacakmış Şimdilik bir resim var sadece . Cıkış tarihi 2010 bahar'ı diyorKaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 galacrix ile kingdoms cok rezil puzzle quest oyniyorum psp dede bilgisayar cok adi ya bole bir tane tas degistirip siliyor, yuakrdan yeni gelenler hoop 4 of a kind, caaat damage hooop take another turn canima okuyor kknd de bile bilgisayar bu akdar bariz hile yapmiyordu ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 psp de zamanında deli gibi oynuyodum bi süre sonra hep aynı şeyleri yapmaktan sıkmıştı oyun, bakalım bu nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Oyunu baya geliştirmişler az kaldı merakle bekliyorum ayın 20 sini trailer gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cıkmış yumuldum hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahahauha viktor kkndyi hatirlattin indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar