Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Media Player

Inertia

Öne çıkan mesajlar

windows media player'da sağ üstteki arama kutusunda bir parçayı arıyorsunuz..

parçayı dinlemeye başlıyorsunuz.

ancak arama kutusunu temizleyip kütüphaneye geri döndüğünüz zaman listenin en başına dönüyor. aynen burdaki gibi;

ben arama kutusunu silince listenin dinlediğim parçayı göstermesini istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sen orada music kısmına tıklıyorsun, arama kutusu da boş, doğal olarak program senin tüm şarkılarını alfabetik sıraya göre diziyor, AC, Alaturka vs kategori başlıklarına göre alfabetik.

e sen ara diyince, şarkıların arasından aratıp buluyor, tekrar başa dönersen aynı şekilde alfabetik liste geliyor karşına, ama çalan şarkı şeçilmiş oluyor.

eğer "son aradıklarımı göster" gibi bişi olsa istediğin olurdu ama burada zaten music kısmı tüm şarkıları gösteriyor arama yapılmadığı sürece.
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu düşünememişler, aradıktan sonra arama sonucunu oynatırsa bu adam, ben de listeyi oraya alayım diye.

itunes'da düşünmüşler mesela. çok pratik değil ama işe yarıyor yine de. arama kutusunu sildikten sonra ctrl+L yapınca listeyi çalan şarkının olduğu yere scroll ediyor.

zaten bu microsoft son yapılan playlisti hatırlamak gibi pratik bi fonksiyonu bile yakın zamanda akıl etti B)- ben de bi umut şeyettim ama..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...