matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 6.45 arkadan ceken aracla dag tirmanmaya calistin ustune %90 spor lastikte vardi, nereden tutsan sacma mercedes arkadan cekis kari nasil seviyor anlamadim bmw de xi denen bir olay var ondan alirsin normal modellerinde sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Aklima takildi sattigim adama sordumda harbiden kis lastigi degilmis :D sende abartma 1.5-2 m yukseklgindeki tumsegi cikamadi Hee bide bisi sorcam benim plakada Arac satilinca aciga cikmis haliylede biri almis onu nasi geri alabilirim ? Bi bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 A6 segmentinden bir araba istiyorsa en azından temmuz ayına kadar beklerse daha iyi olur, yeni 5 serisi gelir, eski 5 serisinin fiyatları daha da düşer, 100 milyara, hatta daha ucuza temiz bir 5.20d bulabilir. Ha ama dersiniz ki, alt segmentlerden araba seçeceğim diyorsanız ben ne 3.20 ne C, direk A4 2.0 TDI alırdım. C180'in kasayı motor zor zar taşıyor gibisinden bir his verdi, çok yakabilir o araba. 3.20 4 kapıyı da beğenmiyorum açıkçası, ama coupé düşünüyorsa eğer kabul =P. Passat CC'ler de fena değil açıkçası, CC leri bilmiyorum ama eski Passat 1.6 FSI kullandım, sözde FSI kullanıyoruz ama yakıt tüketimini görseniz sanki Range Rover falan kullanıyoruz, 13-14lt şehiriçi tüketimi vardı. 5 serisi bence iyi gider, en azından daha altta bir araba kullanmak zorunda kalmaz =P hem de duydugum kadarıyla gayet az yakıyormuş, 5.20i mi 5.20d mi onu hatırlamıyorum ama dizeldir büyük ihtimalle. Kısacası 5.20 veya A4 2.0 TDI derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 trix said: eski Passat 1.6 FSI kullandım, sözde FSI kullanıyoruz ama yakıt tüketimini görseniz sanki Range Rover falan kullanıyoruz, 13-14lt şehiriçi tüketimi vardı. arkadasımda 1.6 fsi passat variant var, sehir ici ortalaması 7.5l falan, manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bmw 3.20 kadar rahat gidiyo c180, ama biraz daha fazla yakıyodur muhtemelen fazla basılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bir yere tirmanirken yukseklik degil aci onemli :) Cairne said: Aklima takildi sattigim adama sordumda harbiden kis lastigi degilmis :D sende abartma 1.5-2 m yukseklgindeki tumsegi cikamadi Hee bide bisi sorcam benim plakada Arac satilinca aciga cikmis haliylede biri almis onu nasi geri alabilirim ? Bi bilgisi olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sintisyzer said: trix said: eski Passat 1.6 FSI kullandım, sözde FSI kullanıyoruz ama yakıt tüketimini görseniz sanki Range Rover falan kullanıyoruz, 13-14lt şehiriçi tüketimi vardı. arkadasımda 1.6 fsi passat variant var, sehir ici ortalaması 7.5l falan, manuel benim ki otomatikti, bir de kullanma biçimine göre değişiyor tabii eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 matama said: bir yere tirmanirken yukseklik degil aci onemli :) aksam olcerim aciyi sdf :D Ya tahminen 67.4 derece flndi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ya yol tabelalarına falan inanmazdım ben, göründüğünden daha dik olduğu yazıyo falan diye. Ama mallık bende tabi, ne anlarım gözle açı ölçmekten. Geçende meraktan bir yere baktım (cep telefonları sağolsun)17 derece falandı. 17 deyince göründüğünden az geliyo kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar