Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Arkadaşlar thailanta taşındım, canım eu da oynayamıyorum 5-10k lag dan dolayı. wow asia diye bişey dolanıyor ama ben bi türlü bulamıyorum var mı wow un asia serverı filan ? varsa adresini bilen var mı ? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Support kısmında şöyle bişi var said: Localization - Where Can I Play From? Where is the game currently available? *North American Release* - United States - Canada - Australia - New Zealand - Singapore - Mexico - Argentina - Chile - Thailand - Malaysia - Hong Kong - Macau *European Release* This includes most European countries and some in the Middle East. For information on whether your country is supported visit the European Website for details. *Asian Release* - Those customers within China, Korea, and Taiwan all have localized version of the game for their specific region. Thailand diyo north america, onu denedin mi? http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Pack ile girebilirim ama lag uçar gider amerika burdan kaç vesait yer yokmu böyle japonya filan acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi var asya serverı da taiwan falna da oradaki kanjiler falan anlıcak mısın nlatin alfabesi deil oyun yani herşey çevrilmiş çin alfabesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ingilizcesi yokmu ? quest textler filan, tayca biliyorum da okumam o kadar iyi değildir cebelleşirim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yok die biliorum emin deilim aslında olabilri de milletin nickleri vs hep öle yani seningilizce clientla bağlanabilrisin de insanlarla nasıl iletişim kuracan , millet chatte bik bik konuşcak çince vs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bi insan thailanda niye taşınır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Madcat said: bi insan thailanda niye taşınır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 asyalılarla oyun oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 oyundan soğuturlar valleha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi ne işin war thailannda dönsene memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Madcat said: bi insan thailanda niye taşınır ya :D burayı iyi derecede bilince, bir insan neden türkiyede yaşar yaa diye sorarsın kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konu dagilmasin da tayland harika guzellikte bir yermis sanirim. Nerede yasiyorsun sen sehirde mi yoksa sehir disinda mi? Ben de 1 haftadir arastiriyorum taylandi ehhuehu yanina gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 gel hocam, buranın en turistik yerinde yaşıyorum pattaya zaten geleceksen buraya gel, konu yalan oldu zaten sorun değil kesin tarihin belli olsun öm at gezdireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Taylandda seks varmış Eğer orada oynarsan bayağı iletişim sorunu olacak. Sen unut wowu yavaş yavaş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 your freedom gibi programları denedin mi? bi umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 piping ile file çözülmüyor malesef, millet burada us de oynuyoruz filan diyor 200-300 ms ile ama bilmiyorum bi denemem lazım.. bi de sıfırdan account yap oyna kas sonra türkiyeye dönersen oynayama offff... evden çok uzaklaştım sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar