Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata Sorunu?

Sphere

Öne çıkan mesajlar

Simdi arkadaşlar ben bu verdatayı cozdum mikelenjelo adli programdan yapıyorum.Ama sımdı BILMEMNE.uop dosyası ve avatar diye dosya oluyor.Ikisi olunca yapabiliyorum.Sadece BILMEMNE.uop olunca nasıl eklıyebılırım bunu bana anlatırmısınız.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

Peki şöylemi.İld de verdata yı import edicegim ardından BILMEMNE.UOP dosyasını import edicegim sonrada export mu yapıcagım .Yanı bu olayları yapınca bıtıyormu. Eger bıterse scp sini nasıl yapcagım kısa bir cumleyle acıklarmısınız rica etsem.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlıyacagım sekilde yazarmısın save etmek nasıl yanı? Ayrıca bu ekledıgım anim in scp sini nasıl yapabılırım ? Kısaca acıklarsan sok kez sevınırım bır daha konus atmıyacagım . Şimdiiden Saol.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben şimdi mikelanjelo ile Bılmemne.UOP dosyasını verdataya eklıyorum ama scriptini nasıl yapabılırım.Inside Uo yu kurdum ama olmuyor mesela ınside uo da soyle yazıyor. Character=10780(p) Model No.=97 (0x61) arkadaşlar bunun scp sini yazarak bana bir ornek veririrmisiniz.Bu orneke bakarak bir suru scp yapıcagım daha Sımdıden Teşekkurler.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben şimdi mikelanjelo ile Bılmemne.UOP dosyasını verdataya eklıyorum ama scriptini nasıl yapabılırım.Inside Uo yu kurdum ama olmuyor mesela ınside uo da soyle yazıyor. Character=10780(p) Model No.=97 (0x61) arkadaşlar bunun scp sini yazarak bana bir ornek veririrmisiniz. Sayın patiler ilgilenirmisiniz ?[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...