Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Simdi arkadaşlar ben bu verdatayı cozdum mikelenjelo adli programdan yapıyorum.Ama sımdı BILMEMNE.uop dosyası ve avatar diye dosya oluyor.Ikisi olunca yapabiliyorum.Sadece BILMEMNE.uop olunca nasıl eklıyebılırım bunu bana anlatırmısınız.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 anlatılıyor sağda solda bir baksan? (bkz: allahim ben bir arama ozurluyum)[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Aradım ama bulamadım.Bulsam konuyu atmazdım.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kardeş basit bişey işte, basit bir dosya import/export işlemi.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bende zip.in icinden cıkarttım error openin verdata.mul dior ama acık degil halbuki[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 verdata.mul kullanılıyordur, yoktur, hasarlıdır. türlü türlü senaryo üretebilirim.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Peki şöylemi.İld de verdata yı import edicegim ardından BILMEMNE.UOP dosyasını import edicegim sonrada export mu yapıcagım .Yanı bu olayları yapınca bıtıyormu. Eger bıterse scp sini nasıl yapcagım kısa bir cumleyle acıklarmısınız rica etsem.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 xx.uop'yi import edeceksin verdataya, sonra verdatayı save edeceksin.[signature][hline]unoffical scriptsharing moderator faust @ noir faust'un pictureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Benim anlıyacagım sekilde yazarmısın save etmek nasıl yanı? Ayrıca bu ekledıgım anim in scp sini nasıl yapabılırım ? Kısaca acıklarsan sok kez sevınırım bır daha konus atmıyacagım . Şimdiiden Saol.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bettle yapcam file type den verdata.mul u sectim daha sonra bettle zip.ini uo klasorunun icine attım ama patch.uop cıkmıor ?[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... [Bu mesaj Neronn tarafından 15 Temmuz 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Faust acil su konuya aciklik getirirmisin simdi diyelim ben gargoyle.uop var bende bunu verdataya ekledim ama bunun scp sini nasil yapabilirim id sini falan nasıl bulabılırım???[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Burdan Bakabilirasin Hersey Var Basarilar Bazilarin Scriptleri var. Scriptleri Olmayanlar Icinde Burdan InsideUO Ile Yapabilirsin... Basarilar... [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Arkadaşlar ben şimdi mikelanjelo ile Bılmemne.UOP dosyasını verdataya eklıyorum ama scriptini nasıl yapabılırım.Inside Uo yu kurdum ama olmuyor mesela ınside uo da soyle yazıyor. Character=10780(p) Model No.=97 (0x61) arkadaşlar bunun scp sini yazarak bana bir ornek veririrmisiniz.Bu orneke bakarak bir suru scp yapıcagım daha Sımdıden Teşekkurler.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Arkadaşlar ben şimdi mikelanjelo ile Bılmemne.UOP dosyasını verdataya eklıyorum ama scriptini nasıl yapabılırım.Inside Uo yu kurdum ama olmuyor mesela ınside uo da soyle yazıyor. Character=10780(p) Model No.=97 (0x61) arkadaşlar bunun scp sini yazarak bana bir ornek veririrmisiniz. Sayın patiler ilgilenirmisiniz ?[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tikla ve gor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kardeşim bunu bende biliyorum verdatayı eklıyorum ama scp sını yazmıyorum anlamıyorsun ki beni.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar