Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Serisi Ocakta Cnbc-e'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bari bir de "sıkıyosa çıkışta gel lan" filan deseydin
tam olurdu

George Lucas bile "Empire of Dreams" belgeselinde elimde 6 filmin script'i vardı, baktım en ucuza 4-5-6. bölümleri kotarabilirim, o yüzden onlarla başladım" diyor, hardcore fan ayağına yatmayın komik oluyorsunuz
Mesaj tarihi:
Kinkaudonau said:

Farinal said:

1-2-3-4-5-6 diye veriyorlar sanırım :(

(tu) CNBCE

oldu olacak 4-5-6'yı VHS versiyonundan versinler, pek sevinirdiniz

nasıl abi ya ortaokulda mısın ayy eski üçleme ama çok eski hadi episode 2 izleyelim anakinle padme öpüşüyor!!!
Mesaj tarihi:
hepsi güzel abi sw lerin, bi 2deki aşk olayı biraz bozuyordu davayı, yok çimenlerde yuvarlanalım çayırlıkta seks yapalım fln...

ha sw 1-2-3-4-5-6 olarak seyredilir bide, adam numara koymuş zaten filmlere.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?11,4138958 adresinde tartisilmis bu arada bu konu. ben de sunu demisim:

Mum_Chamber said:

asıl gunray'ın elindeki planlar için 4-5-6-1-2-3 izlenmeli. nasıl bazı filmlerde konu akışı düz gitmez, o etkiyi yaratıyorsun işte.. anakin'in eli kopunca "vaaaay" diyorsun. yoksa ne anlamı var.
Mesaj tarihi:
abi birde 123456 izlediğinde bi heycanı olmuyor ki asıl heyecan lan cumhuriyet nasıl imparatorluk olmuş demek 4561'i seyrettikten sonra yada 45612'den sonra klon ordusu nasıl stormtrooper şekline gelmiş falan diye merak ediyorduk biz yada işte anakin nasıl geçicek dark side'a falan asıl heycan bu yoksa herkes biliyor rebelların kazanıp emperor'un öleceğini
  • Yeni Oluştur...