kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 C1 de tüm yaratıklara speed verdiler ama Skeleton larınkini resmen abartmışlar gibi ww 2 olmasına rağmen arkamdaki 3 adet iskelet tiplemeli yaratık bana yetişip 60 70 damage verdiler ve 1 dk böyle koştuktan sonra geberdim arakama dönüp birini indiriyim gibi şansımda yok 5 tane geliyolar tren yaptıydık biz yattık yani herşeyin speedi iyide bu iskeletler nedir böyle ya oha fln oluyom bazen :P[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki: "DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sen bide orcları gör sprint2/ww2 farketmiyo her zaman yakalıyo[signature][hline]icq:140353 [Bu mesaj -Ari- tarafından 15 Temmuz 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben karakter hızlarını da arttırdılar sanıyodum, ama lvl 16'da benimki hala eskiye göre aynı. lvl arttıkça mı hızlanıyorum? yoksa direk öle bişi yok mu? çünkü çekiklerin c1 videolarında herkes etrafta son hız koşuşturuyo. [signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? [Bu mesaj mayfer tarafından 15 Temmuz 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya normal olsa da neyse ww2 attım hala yakaladılar sinir olmamak elde değil bide level düştük yeni level atlamıştım zati[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 mob hızları arttıgı gibi karakter hızlarıda dusuruldu tek artan yanlıs bilmiyosam dwarfların human speed 121(115di yada) dwarf speed 125 eh cuce insandan nası hızlı olur anlamıs degilim[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 human speedi 121 ya dwarf bile hızlı olmuş lol :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu çekikler nası hızlı koşuyo?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 siz bide cruma lvl2 deki torfe nin hizini gorun,yaratik aggroo birinin pesine duserken pati cekiyor resmen, toz kaldiriyor yerden:P...iki turlu kurtulabiliyorsn ya play dead yapiyon yada swicht,,,yoksa yatiriyor Aslan lvl 46 TH on erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar