poopla Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Viktor said: oha sylvanas a mob dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 buraya ilk girdiğim gün sylvanas ile arthasın kapıştığını görmüştüm ve direk charge çekmiştim arthasa sylvanas ı kurtarayım diye... sen mob diyosun yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Viktor said: oha sylvanas a mob dedi ahahaha sen git sylvanas ol, yıllarını ver azeroth için adam sana "MOB" desin aehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Penthesilea said: abi koskoca lich king'i 5 kisi dovuyo mu yani? hayir hadi onu gectim, lich king illidan'i dovdu, illidan'i 25 kisi dovdu, lich king'i 5 kisi mi dovuyor? kaçiosun güzelim sylvanas da işte orda gördüğün gibi 1 hp ile kaçio sen de ona yardım ediosun kaçmasında, tam dağın yamacında sıkıştırıo, imdadımıza ogrims hammer adlı gunship gelio o dağı tepesine yıkıo o şekilde kurtuluoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 LKye dokunamıyoruz dahi. Topuklarımız totomuza vura vura kaçıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 o değil de, pop sevgili yapmış kendine. http://img99.imageshack.us/img99/3694/wowscrnshot122709030655.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar