forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Başlık benim ingilizce sunum ödevimin konusudur, düşüncelerinizi ciddi bir şekilde yazarsanız ödevim için yardımcı olabilecek birkaç kelime yakalayabilirim arada. şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 az paraya çok eğlence, vakit geçirmenin en ucuz yollarından biri. üstüne birde zevk veriyorsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Âla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Sanada aynı tarifeyle başlayalım, http://forum.paticik.com/read.php?42,4334343 bura bir referans olur, konu farklı ama kaydı sonra farklı yerlere. Onun dışında, tamamen arkadaşlarımla zaman geçirip eğlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Gerçek hayattan tırstığımız için. koca koca göbeklerimiz olduğu için. Sevgilimiz olmadığı için. Tabi lafım no liferlara.Yoksa günde 1-2 saat takılıyorum,sosyal hayatımdan geri kalmıyorum diyenler saldırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Günlük 1-2 saat boş vaktimi değerlendirmek için oynuyorum. (hoş şuan HON oynuyorum ama olsun oda bi nevi mmo =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 1) arkadaşlarımızla güzelce vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz. 2) diğer oyunlar gibi asosyalleştirmiyor, yeni insanlarla tanışıp kaynaşabiliyorsunuz 3) kişinin kendi hayatından sıkıldığı kişiliği yerine, online bir evrende istediği kimliğe bürünerek sanal bir ortamda bile olsa istediği bir hayatı yaşayabilmesi. 4) Since the interactions between MMORPG players are real, even if the environments are virtual, psychologists and sociologists are able to use MMORPGs as tools for academic research. Sherry Turkle, a clinical psychologist, has conducted interviews with computer users including game-players. Turkle found that many people have expanded their emotional range by exploring the many different roles (including gender identities) that MMORPGs allow a person to explore şimdilik benim aklıma gelen diyebileceklerim bunlar. 3. yü çok düşünmeden yazdım yazıda mantık hatası fln olabilir, saçmalamışda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 wow açısından konuşuyorum ama birçok diğger mmo da da böyledir tahminim. Level cap için. saçmalık başka bişi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 zamanimizi bosa verimsiz harcamak, para savurmak icin, para savrulmus olmuyo gerce oek, her ay sabit gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Forumda akli basinda azinliktan biri olarak sana mantikli cevap vermeye calisayim. Mmo'yu ilginc kilan ilk ozellik bence karsindakinin yada yanindakinin yapay zeka olmamasi. Bu oyunu tek duzelikten cikartiyor. Hemen her single player oyunda ilk denemende zorlanirsin 2.3.. derken artik AI nin nerde ne yapacagini ezberlersin, sikar. Ikinci olarak sosyal bir ortam olmasi. Arkdaslik vs. Baskalarina kendini gosterebilmen ve REKABET ortami yaratmasi. Ornegin Mortal Combat'i evde tek basina oynayabilirsin ama atari salonunda daha cok zevk alirsin. Bir onemli ozellikte yarattigin karakterin vs. nin save'lenmesi. Gelismesi ve deger kazanmasi. Iyi kotu yanlarini yazmiycam artik, sona dogru yoruldum. Evet! unutuyordum MMo'cularin bir ortak noktasida tembel olmalari genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sen istemedikce bitmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ego dadmini... önemli faktörlerden bi tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bişey başarıyormuş gibi hissetmek ; kendi çapımızda hakaten bişey başarıyoruz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 eğlendiğim için. Bu çağın en büyük kitle uyuşturucularından biri de olma potansiyeli var belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ahah forçen eğer topladıgın bilgiler hala pc üstündeyse benimle paylaşırsan çok sevinirim. benim de bu cuma sunum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 çok basit yoldan ego tatmini. bir de ekip ruhunu çok güzel yaşatır. aga invis olun kapı önünde çekiyorum kekleri basın stunu akalım ruhu güzel olur. ona buna giderlenip bir anda tayfayı toplamanın paha biçilemez hazzı da eklenmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 kerim said: ahah forçen eğer topladıgın bilgiler hala pc üstündeyse benimle paylaşırsan çok sevinirim. benim de bu cuma sunum var valla çok fazla bir bilgi toplayamadım ama oyungezerin bu ayki sayısında mmolarla ilgili yazı var. ona bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ha bide sanada grafik lazımsa şu sitede 1-2 tane işe yarayabilecek grafik var http://www.gamesradar.com/f/e3-08-sexy-charts-and-graphs-with-all-the-game-data/a-20080718154617828072 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 guden said: az paraya çok eğlence, vakit geçirmenin en ucuz yollarından biri. üstüne birde zevk veriyorsa ne ala. oha... bi mmorpg'yi 5 ay oynamak için; oyunu satın alıyorsun => 70 lira hadi ilk ayı bedava diyelim, 4 aylık ücreti 4*20= 80 lira 5 aylık mmorpg masrafın = 150 lira ek paket çıkar bişey olur haydi bi 70 lira daha, aylık ücret masrafıda çatır çatır gitmeye devam eder. nesi ucuz lan bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 5 ay için 150 lria veriyosun abi nerdeyse yarım yıl eder. ben artık hardcore bir gamer değilim oynamıyorum ama istanbulda gece dışarı çık minimum ama minimum 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Her hangi bir şeye ayda 30 lira vermeyen insan evlası yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Dışarı çıkınca bir günde bir aylık MMO parasından fazla yiyorsun. Yani seni bilmiyorum ama çoğu insan için böyle. Kimisi dışarı çıktığında expansion parası yiyor o derece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 taksime çıkmamın yol parası olarak çıktısı = 1 aylık MMO parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Xenocide said: guden said: az paraya çok eğlence, vakit geçirmenin en ucuz yollarından biri. üstüne birde zevk veriyorsa ne ala. oha... bi mmorpg'yi 5 ay oynamak için; oyunu satın alıyorsun => 70 lira hadi ilk ayı bedava diyelim, 4 aylık ücreti 4*20= 80 lira 5 aylık mmorpg masrafın = 150 lira ek paket çıkar bişey olur haydi bi 70 lira daha, aylık ücret masrafıda çatır çatır gitmeye devam eder. nesi ucuz lan bunun dışarı çıkmayı bırak, sigara parasi değil. ki internet cidden iletişim ve eğlencenin en ucuz yollarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar