axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Diğer konuyla bağlantılı, ama alakasız olduğu için yeni bir başlık açıyorum Bu programın updateleri var ama illaki cd olsun diyor, illaki h da olsun diyor. H'ı devredışı bıraksam bu sefer I ya koy der herhalde. Ne yapılabilir? Bu arada daemon tools kullandım, onda da j var ilk sürücü olarak. edit : diğer konu dediğim bu. Kısaca özetlersem .iso cdye yazılmıyor sorun çıkartıyor, bende daemonla açtım çalıştı. Ama program deamon un drive ını kabul etmiyor. edit2: saatin geç olmasının yan etkileri, basit çözüm aklıma gelmedi. Virtual drive dan neroyla cd den cdye kopyalanabiliyormuş. Post kirliliği yaptım pardon ama en azından benzer sorunlar için rehber oldu:) [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 17 Temmuz 2004 04:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj axedice tarafından 17 Temmuz 2004 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar