MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Şimdi hemen birileri atlar ordan hade len falan diye ama görmüyormusunuz?????gece ve gündüz hava farkı oluştu gece donuyoruz öylen pişiyoruz.herkesi bu tür konularda duyarlı olmaya davet ediyorum.unutmayın ki; BAŞKA BİR DÜNYA YOK![hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Hıdrallez'e kadar 40 kütük yanar diye bir laf duymadın galiba. İki güneş göründü diye yaz geldi sanmayın. Havaya hiç aldanmamak lazım bu aralar. Ama haklısın Türkiye çöl oluyor yavaş yavaş. Peki sen bu konuda ne yaptın?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 katılıyorum[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ben 20 tane meşe diktirdim mesela bu sene[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bilim adamlari dogal bir ozon yaratmaya calısıyorlar su sıra ...umarım basarırlar..[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar