aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yanlış hatırlamıyosam Axedice kırmızıda geçip bi tane kız çocuğunu ezmişti sınavda. Kendisi şu an trafikte =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 çok klas(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ezmiş demeyelim de çarpmıştı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Yine de direksiyon sınavı için tatmin edici bir hamle (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 SeaGle said: öyle bi sistem ki o ehliyet sınavları, iyi kullanan adam düşük puan alıyor, hatalı kullanan adam yüksek. based on a true story bu arada, allahsız herifler doğru galiba bu. benim kuzenim baya iyidi bol pratikli bilinçli bir insan işte, kaldı ilk sınavdan adamlar gıcıklık yapmışlar sonra girdiğinden 93 mü ne almıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi diyorum ya, cidden oradakilerinin içinde en iyiydim yani, gerçi emniyet kemerini unutayazdım ama taktım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sorular açıklanmıs google'dan aratın 26aralık ehliyet soruları die çıkıyo direk 80 80 80 alıcam heralde hepsinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar