xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yaa off yorumlara bak evet aynen öyle eğer teslim olacak kadar korkaksa alınmıcak askere yada böyle ceza çekecekler gayet olması gerektiği gibi
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 xlaidehlevar said: evet aynen öyle eğer teslim olacak kadar korkaksa alınmıcak askere nerde yaşıyorsun dayı sen
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 edit : polemik yaratabilir gereksiz
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 değil 3.5 , 3.5 un karesi olursun o anda
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 xlaidehlevar said: yaa off yorumlara bak evet aynen öyle eğer teslim olacak kadar korkaksa alınmıcak askere yada böyle ceza çekecekler gayet olması gerektiği gibi Keske dedigin gibi olsada almasalar ba
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 xlaidehlevar said: teslim olan asker değil mal gibi korkaktır ne işin var teslim olacaksan askerde git vurdur daha iyi ahaha askerlik zorunlu gülüm
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Askerliğe bu kadar laf söyleyenlere 2gram testis reçetesi yazıyorum. En yakın eczaneden.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 cunku zorunlu askerlige karsi olan herkes tirstigi icin karsi degil mi? zaten ulkede askere gitmek, gitmeyi reddetmekten cok cok cok daha fazla cesaret isteyen birsey, o yuzden cesular askere gider, ancak tirsaklar gitmeyi reddeder yuru be delikanlim, kim tutar
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Çok istisna durumlar hariç aynen öyle.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 vicdani red için yıllardır hapiste cürüyen insanlar var bu ülkede, dayakta yiyolar, işkencede cekiyolar, toplumda fişleniyolar. yapıp kurtunsunlar işte okul bittiği gibi halbuki.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 -Dark_Angel- said: Askerliğe bu kadar laf söyleyenlere 2gram testis reçetesi yazıyorum. En yakın eczaneden. Bizim erkekliğimizi tsk nın onaylamasına gerek yok birader senin problemin o.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Yine çıktı orta okul lafı sokan biri.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hayatimin degeri 2 gram testissse, eksik olsun.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 said: Askerliğe bu kadar laf söyleyenlere 2gram testis reçetesi yazıyorum. malesef
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 daha önce savaşla tüfekle işi olmamış insanlardan bir çatışmada ne bekleyebilirsiniz savaşlardan çıkmış bir ülkeyiz ama savaş halindeki bir toplumda yaşamıyoruz, pratik yok
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ortaokul falan ama yerinde olmus bu sefer kanimca =]
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 =D Sen kaç yaşındasın Nefr ben seni büyük diye hayal ediyodum hep yapmadınmı askerliğini ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Hafızam beni yanıltmıyorsa,içlerinden bir tanesinin örgüt ile alakası bulunmuştu.Çatışma sırasında yanında bulunan askerlere teslim olmaları yönünde telkinde bulunduğundan bahsedilmişti. Ayrıca bir çatışma anında kendi mevzini terk edersen,diğer mevzileri tehlikeye atarsın.Bu durum için,ceza verilmesi gayet yerinde. Onun için bunun adı niye ölmedin değil,başkalarını neden tehlikeye attın olmalıdır.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 -Dark_Angel- said: =D Sen kaç yaşındasın Nefr ben seni büyük diye hayal ediyodum hep yapmadınmı askerliğini ? aa lol nefre sataştılar.
Law Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 O ceza arakdaşlarını askerlikden soğutmak suçunu işeldiği için verildi. Yani ordaki hiçbir er neden ölmediniz diye ceza almadılar.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gercekten caresiz bir durumda dğeilken teslim olunmuşsa ihanet varsa emre itaatsizlik varsa (yok yanı dağın basında ölene kadar savaşın diye bir emir) zaten bunun cezası 2 yıl olamaz dediğim bu benım
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 askeri kanuna göre kurallar net ve sert. savaşmayıp kaçıyorsan ceza alırsın ayrıca baskını yeme şeklide var belki bazıları uyudu. hatta o 8i uyudu ben biliyorum bizim dağda mevzide 6 kişi bi mevziye veriliyo. ben gidiyorum mevziye herkes uyuyo. içerde kurusıkı patlattım şuurlarını yitirdiler. ya terörist gelseydi dedim. cvp yok..
Law Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 O durumun çaresizliğinide bence her bir asker açısından yorumlamak lazım. Yanınızda bir anda kıyamet kopuyor, mermiler felan arkadaşlarınız ölüyor. Bir çatışmada her yüz askerden sadece 25'i soğukkanlılığını korurken. Ha adamlar korkmuş kaçmış olabilir, teslim olmuş olabilir, hayatta kalma içgüdüsü kadar doğal birşey yok, bunun utanılacak bir tarafıda yok ne yapalım peki, hapse mi atalım neden korkdunuz diye bence yersiz. Zaten mahkemede bence o yönde düşünmüş. Belkide gerçekden mermileri bitti, silahları tutukluk yaptığı için teslim oldular. Her halükarda ordu bu adamlar korkdu ve ceza adlışar demez bu ordunun bence kabul etmek istemeyeceği birşeydir. Gerçekden silahlar tutukluk yaptı durumuna sarılmış olabilir mahkemede. Nihayetinde ne açıklanmayan durumlar, intiharlar meydana geliyor askerde ve açıklanmıyor, size 4 örnek verebilirim 6 aylık askerliğim boyunca. Bu durumda bu şekilde duruma uydurulmuş olabilir. Nihayetinde kimse ölmekden korktuğu için cezalandırılmamalı, bu gayet doğal bir davranış çünkü.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Khelben said: -Dark_Angel- said: =D Sen kaç yaşındasın Nefr ben seni büyük diye hayal ediyodum hep yapmadınmı askerliğini ? aa lol nefre sataştılar. Eah sataşmadım abi sordum meraktan <.<
Öne çıkan mesajlar