Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Daha salak bi isim bulsalarmış[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bugün bağdat caddesi sporting mağazasından şort alıodum. YTL üzerinden etiketler. dedim aceleci davranmışsınız abey.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bir ara birisi diyodu unuttum şimdi, Türkiye müzakerelerinin başlamasını AB'ye girmekten önce uluslararası piyasalara güven vermek, yatırımcıyı Türkiye'ye çekebilmek için istiyor. müzakereler başlasa bile 10-15 yıldan önce üye olmayız diyorduu.. ne kadar doğrudur bilemem ama bana mantıklı geldiydi said: fedaykin, 15 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki: ...İşte enflasyon kabaca budur. enflasyon mu devaluasyon mu? devlet karşılıksız para basmasa da enflasyon devam edebilir diye biliorm :-?[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Acaba o delikli bozuk paralardan da yaparlar mı :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 öküz gözümüydü dana gözümüydü ne öle bi para vardı :P Bide şu an kullanılan paralardan birer örnek saklamak lazım 10-20 yıl sonra bakıp hey gidi günler deriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yaa işte, demekki insan para koleksiyonuna böyle böyle başlıyormuş :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bak evlat. şu bir milyonluk banknotu görüyormusun. Bununla varya. Çarşıya bile gidemiyordun eskiden. Yaaa. Hey gidi günler hey. Babamız o zamanalr bize bir milyon verse açlıktan geberirdik. YTL ilgin olmuş cidden. Yatılı falan diye çevirirler şimdi bunu dimi :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 heheyt! ilkokula giderken 100 kuruş harçlık aldığımı hatırlarım :D heyecanlandım birden :) 50 kuruşun arkasındaki ezogelin kızını yeni 50 kuruşlarda da isterem :utaniem:[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bugün haberlerde ilginç bir haber vardı. Bu seneki milli piyango yılbaşı çekilişi için bilet fiyatı 20 milyon muş. Komik olan büyük ikramiye 10 milyon. :D[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar