Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Türk Lirası(YTL)

Apache

Öne çıkan mesajlar

bugün bağdat caddesi sporting mağazasından şort alıodum.
YTL üzerinden etiketler. dedim aceleci davranmışsınız abey.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara birisi diyodu unuttum şimdi, Türkiye müzakerelerinin başlamasını AB'ye girmekten önce uluslararası piyasalara güven vermek, yatırımcıyı Türkiye'ye çekebilmek için istiyor. müzakereler başlasa bile 10-15 yıldan önce üye olmayız diyorduu.. ne kadar doğrudur bilemem ama bana mantıklı geldiydi

said:
fedaykin, 15 Temmuz 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
...İşte enflasyon kabaca budur.

enflasyon mu devaluasyon mu? devlet karşılıksız para basmasa da enflasyon devam edebilir diye biliorm :-?[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

Bak evlat. şu bir milyonluk banknotu görüyormusun. Bununla varya. Çarşıya bile gidemiyordun eskiden. Yaaa. Hey gidi günler hey. Babamız o zamanalr bize bir milyon verse açlıktan geberirdik.
YTL ilgin olmuş cidden. Yatılı falan diye çevirirler şimdi bunu dimi :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...