Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yaa bu nedir 10 gün netten ayrıldım bir döndüm ki herkes kaybolmuş,diğer yazlarda böyle olmazdı bu ne yaw herkesin tatile gidesi mi gelmiş nedir:)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ne yazıkki öle olmuş :) biz bize yetioz ama burada :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Temmuz 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 biz bize yetiyoruz da ben kendime yetemiyorum :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 He ya nöbet tutuyoruz burda :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 şafak kaç :P[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok abi. eskiden bi mesaj yazdın mı cevabı 1 sn sonra gelirdi. ben o günleri özledim.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ehueh 1-2-3 hep birlikte PATİCİK İYİ Kİ VARSIN :P :P gözlerim yaşardı şimdii[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 off tercih mercih muhabbetini bekliyorum ben de kaçacam yoksa[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Valla millet deniz kenarında güneşleniyor bizde makina başında pişiyoruz nasıl iştir anlamadım * Şafak 43 *[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eylülde biz güneşlenirken onlar öss ye kasacaklar ya da birlikte kasacaz :)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben tatile gitmek istemiyorum :([signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 nası tatile gitmek istemiyorsun?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben eylülde keyif yapıo olcam :) herkes öss kassın :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ehu baya gitmek istemiyorum[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! [Bu mesaj 555 tarafından 17 Temmuz 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: zgrw, 17 Temmuz 2004 01:57 tarihinde demiş ki: ben eylülde keyif yapıo olcam :) herkes öss kassın :) büyük konuşmamak lazım[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Prawler, 17 Temmuz 2004 01:56 tarihinde demiş ki: nası tatile gitmek istemiyorsun? Sevdiceği burada abisi ;).[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 o zaman başka tabi..[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar