Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Elimi, mürekkebimi O hırçın cümlelerine adadığım Mektubum ah kendini, Nerelere vurdun! Yarın baş ucumda, Odam çıplak, Dağınık saçlarım, Kaygılı bir müzik Koydum teybe. Uzun bir rüzgar geçti Penceremden, Sesine rastladım Eski bir kayıtta, Yada sesimize, Bekledim seni, Ağladım. Kan gibi, Canım gibi, Çok yakın bu acı, Daha dün gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben hiç başaramam bu tarz yazılara yorum yazmakta o yüzden benim hoşuma gitti diyebiliyorum sadece. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Allah kimseyi hem aşık hemde yanlız yapmasın(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Rakursi said: Koydum teybe. HLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar