Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ödev yapmam ben akademisyen olcak adama gel ödevimi yap denir mi lan. rusyada ilk okulda gösteriyorlar bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ya yemisim akedemisyenligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 negzel lan benim böyle ödevlerim yok.. ama prof kalkıp "bu kitap 150 sayfa senin dişinin kovuğuna girmez" dedi üstüne 2 kitap daha verdi finalde "ben" bu 3 kitapdan sınav oalcakmışım yüksek lisasn öğrencileri ders notlarından o değilde adam haklı çıktı ilk kitap çok feci sardı bitti bitiyor ikinci kitap teknoloji iktisadı üzerine o da çok eğlenceli geçecek 3. kitap uluslararası politik iktisad şöyle bir baktımda zebil gibi iktisatçı adı var yazar oalcak anneşirinini şirinlediğimin çocuğu milletten alıntıları c/p yapıp kitp yazmış ben onun ta şirinesini şirinleyeyim bir de prof derecesi var öyle prof mu olunur ayıp lan isnan kendisine ait düşünceleri fikirleri de yazar araya ayıp olmasın diye edit: kamusal alandaymışım sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi okulu bitirdim aklımıda yemişim hiç bişey kalmamıs ya nato mermer nato kafa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 BonePART said: ya yemisim akedemisyenligini afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sunnari bi kontrol etme sansiniz var mi yazi okunabilir olsun diye ben yazmadim auheauheha ben yazsam okuyamicak kimse diye. http://img710.imageshack.us/img710/5641/75979868.jpg http://img190.imageshack.us/img190/2276/34443897.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6364/83332960.jpg http://img300.imageshack.us/img300/7002/65166700.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 itiraf ediyorum odev benim de deil lan kiz arkadasimin yazida onun bakin lan emir + asyaya + rep msnden harassliyorum bakiyolar anayan baksin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 olm ben yazsam hicbirniniz cozemessiniz typo gibide deil ayri bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 BU ARADA BENIM EHEMMIYETLI BI ISIM OLDUGUNDAN OZEL MESAJ MSN DEILDE FORUMU HARASSALRSANIZ KIZ ARKIMDA OKUR ODEV BITER BENDE SOLEDIGI SAHISLARA DURUM ISMARLARIM EMIR KAPTI DURUMU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ardeth, bi son soruda yardim etsene be adam, burda harab oldum ben paslanmis matematik bilgimle. Bu yaklasimda islemler dogru cikiyor ama sonsuz sonucu imkansiz, seride o cikarsa patlariz, uyarlamada bi hata var, ilk sayfada dedigin duzeni kurmamiz lazim, bari ilk iki paremtrede yardim et yahu :( ben de matematik nostaljimi yasamis olayim. ayrica ukalalik yapip yine rus ilkokul cocuklari falan dersen evinin adresini bulup icini arap collerden getirecegim kumla dolduracam agizina kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 v_1'in normunu hesaplarken once kendisiyle çarpıp integralini alacaksın. yani integral[(e^-t + e^-1 +1)^2] sonra buldugun sonucun kokunu alacaksın. yani ||v_1||^2 = integral[(e^-t + e^-1 +1)^2] Orda normu hesaplarken kendi ile çarpmayı unutmuşsun yanılmıyorsam? Bu sorular rusyada profesörler bile yapamıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ha buarada olurda gerçekten bir yerde normu sıfır olan bir vektör çıkarsa zaten o "0" vektörüdür. onu ortanormaliz etmeye çalışmanın manası yoktur. yani aman ola vektörü alıp sıfıra bölmeye çalışmayın. ama bu durumda hesap hatası var zaten norm sıfır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar