Wisslett Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Arkadaşlar merhaba öncelikle amerikan futboluna ilginiz var ve bi şekilde başlamak istiyorum diyorsanız. Sizi şöyle alalım. Herhangi bir kilo yaş sınırlaması yok. Lisede olsanızda olur... Hiç okumuyo olsanızda olur klüp takımı çünkü bu sizi şöyle alalım. Ben bu adamları aramam çekinirim dersenizde. Benim telefon numaram 0 533 388 87 14 Benlenlede görüşebilirsiniz... Saygılar sefkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Seçmeler bu haftasonu olucak gençler hatırlatıyım dedim ilgilenen yok sanırsam ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hep istedim ama olmadi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yıldız star wars diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aquila said: hep istedim ama olmadi =/ nedenkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1.80 59-60 kilo zebra yavrusu alıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BabacumMostors said: 1.80 59-60 kilo zebra yavrusu alıyor musunuz? Alıyoruz :D Yeterki spora yatkın olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Efenim ben Amerikan Futbolu oynamak istiyorum diyen herkez hayatı boyuncaz az çok sporla uğraşmışsa bu sporu yapabilir. Haa yok ben hiç uğraşmadım ama genede merak ediyorum aynı zamanda azimliyimdir dyen varsa.. Oda belli bi süre zarfında oynar konuma gelebilir zira canım ülkemizde kimse Amerikan Futbolu ile küçük yaşlarda tanışmadığı için içinizde bi korku olmasın kimsecikler öle über bir bilgiye sahip değil yanı siz gerçekten oynamak istedikten sonra bu sporu yapmanız için hiç bir engel yok... Kısacası benim size demek istediğim şudurki eğer ilginiz varsa buyrun gelin :) Bi bakın becerip beceremiyecekmisiniz? Şeçilip seçilmemeyi dert etmeyin eğer gerçekten oynamak istiyorum ve seçmelere falan gelemem ortam beni geriyo diyosanız bana pm atarsanız çok makbüle geçer yada telefonumu verdim oradanda ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 qbye anirarak charge atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aquila said: qbye anirarak charge atmak istiyorum. Ofans Line 'ı geçtikten sonra serbest... Yeterki Geç istediğin gibi anır charge at... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 aquila said: qbye anirarak charge atmak istiyorum. ben yillarca ettim sukru simdi bizim qb 110 115 kilo tosuncuk gibi eski RB FB zaten seyfullah ahahah yane istedigin kadar vur hic bisi oluyo bu arada gitcek arkadaslar bende orda olurum belki heralde yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 istanbulda olsam koşa koşa gelirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi bide sey war onuda yazalim en onemlisio KILO VE BOY ONEMLI DEIL yane kimse aman ben ufagim amerikan futbolunda napcam demesin secmelere gelirseniz zaten gorcekseniz 160 50 kilo arkadasta war oynayan 2 metre 150 kiloda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 BonePART said: aquila said: qbye anirarak charge atmak istiyorum. ben yillarca ettim sukru simdi bizim qb 110 115 kilo tosuncuk gibi eski RB FB zaten seyfullah ahahah yane istedigin kadar vur hic bisi oluyo bu arada gitcek arkadaslar bende orda olurum belki heralde yane Benim bildiğim Bonepart ne kadar saçları beyazlamış olsada seçmelere gelir ve sonraki idmana katılır sonra sezon içi gelebildiği idmanlara gelir maçlardada canavar gibi oynar... Haa bide şöyle bi durum olabilir tabi artık belkim izin çıkmıyodur :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok hevesim varda yas 27 oldu be hacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cenx said: çok hevesim varda yas 27 oldu be hacı :( bone'da yaşlı :P Valla benimde 23 yani spor her yaşta spor... Ha ama artık iştür güçtür vakit yok diyosanız bilemiyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Dediğim gibi ben gelicem, yaş benim de 27, 40 yılda bir pati ile halısaha yapıyorum, kondisyon yok gibi şu anda, maksat spor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 valla ben 2002 yilinda 7tepe de oynuodum bu oyunu, sonra sakatlandim vs biraktim, yas da simdi 30 oldu.. donmem hayatta bu spora ama cok guzel gelismeler oldu bu spor adina turkiye de, bole maclardan falan haber ederseniz bizleri, gelip izlemek isteriz valla ;) basarilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 lan berkan burda ne işin var adam heryerden çıkıo ya öhm herneyse gelin bekleriz vuruşuruk eğleşirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 KenshinHimura said: lan berkan burda ne işin var adam heryerden çıkıo ya öhm herneyse gelin bekleriz vuruşuruk eğleşirik :). Death to all chinese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Wisslett said: BonePART said: aquila said: qbye anirarak charge atmak istiyorum. ben yillarca ettim sukru simdi bizim qb 110 115 kilo tosuncuk gibi eski RB FB zaten seyfullah ahahah yane istedigin kadar vur hic bisi oluyo bu arada gitcek arkadaslar bende orda olurum belki heralde yane Benim bildiğim Bonepart ne kadar saçları beyazlamış olsada seçmelere gelir ve sonraki idmana katılır sonra sezon içi gelebildiği idmanlara gelir maçlardada canavar gibi oynar... Haa bide şöyle bi durum olabilir tabi artık belkim izin çıkmıyodur :D... abi biraktim geri dondum simdi yeni koc gelcek zaten adama kendimi ispatlamak felan cok moralimi bozuyo ama olur ya havalar isinirsa euahueauha bide abi ben girdigimde 20 yasimdaydim gotumuzu yirttik takimi kurarken devlet memuru gibi olduk spor bakanligina ordan notere ordan dernekler odasina devredelim artik yaw yetmedi mi eauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Yetmez daha isterik. Hem hiçmi kanın kaynamaz :D. Hiç mi ufak tefeklere birşeyler öğretmek istemez insan hiç mi takım arkadaşlarını özlemez. Yorucu iş hayatının sinirini stresini hiç mi atmak istemez... Ki oynuyabilicekken oynamalı insanki 35-40 olunca ulan keşkelerle bouşmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 up up up we go! Arkadaşlar 24.ündede bir seçme var Haberiniz olsun Gözünüze gözününze batsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 23'ünde 23'ünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar