b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sc oynamaya karar verdim uzun geceler boyunca düşünerek. neler lazım oynamam için? bi de oynanıo mu halen burda aktif olrak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 biraz gec olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.iccup.com/register.html burdan acc açıyosun http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=60601 burdan oynadığın ırka göre stratejileri okuyosu sindiriyosun http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=52045 burdan sıkıldıkça recomomended vodları izliyosun sonra oynamya başlıosun, baya çok yenilceksin yeni başlıyosan, yenildikçe yenildiğin oyunların replaylarini izleyip hatalarını buluosun diğer oyunda aynı hataları yapmamaya çalışıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 önce parasını verip oyunu alıyorsun ve sonra akıyorsun sc alemine. yalnız bu öyle bir alemdir ki, 11 senedir insanlar çıkamadılar daha. geç de değil aslında. bu oyunun mekanikleri aynen 2. oyunda da korundu. şimdiden elini alıştırsan ve düşünce şeklini kapsan, ikinci oyuna acemi olarak başlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gerek yok la parasını verip almaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şu ana kadar yapılmış en dengeli rts oyunudur diyebilirim,10TL mi ne orjinal+expansionu orj almakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 iyi dedin bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 nerden bulurum orjinalleri? kaç exp. var? ve hepsi lazım mı? burası aktif mi bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 1 tane exp var beraber satılıy zaten ayrı ayrı bulamazsın. d&r larda falan oluyo genelde 20 ytl bişidi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 wc ve sc ye verdiğin para, ömrümde harcadığım en verimli para olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Protoss'ları al, zealot bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 paticik serverı pek aktif değil iccup da oynuyo oynayanlar genelde http://www.iccup.com/files.html burdan launcher indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 acaip heycanlandım şu an. ben önce azcık kendi kendime bi bakiim, büyük ihtimalle felaket ezilcem başlıyınca çünkü biraz video izledim de hiç benim oyun tarzım gibi değil hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 iccup da oynarsan VERY NOOB GAME I HAVE ONLY 1 HAND isimli oyunlarda bile baya ezilirsin ilk defa oynuyosan sdflshdf önce bilgisayara karşı oyna 2-3 bilg tek başına yenebildiğin zaman battlenet te oyna noob oyunlarına gir orda da fifti fifti yenebilmeye başlayınca iccup a gir D- den başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Aslında nette ezile ezile daha rahat öğreniliyor, benim çoğu arkadaş binaların ismini bilmezken fast expo falan patlatıyor çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar