ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Selam, inbox'a alt klasörler açtım. Rule ile mailleri dağıttım. Fakat artık yeni mail geldiğinde sytemtray'da çıkan mail uyarısı çıkmaz oldu. uyarıyı nasıl açabilirim? 10dk bi outlook'u açıp bakmak sinir bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 desktop alertler normalde sadece inbox icin folderlarda da calissin istersen yeni bir rule yaratman lazim. tools->rules and alerts condition girme, yapilacak sey olarak da en altta display a desktop alert var, onu tikla, exception da girme. gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir soru daha sorayim mum ^^ ruleları düzenledim Fakat istediğim şey şu, @paticik.com dan gelen mailleri bu klasöre taşı bir de bana masaüstü uyarısı yap. @paticik.com'dan gelen mailler olarak nasıl bir kural koyabilirim? Çünkü böle bir rule bulamadım ben. Tüm çalışanları tek tek seçip rule ettiğim zaman bir de üstüne dektop alerter'de eklenince Exchance serverda yeteri kadar yer yok falan fistan diyor. gönderenin adresinde @paticik.com dedim. Bu seferde şirket içinde gelen mailler [email protected] değilde Ahmet Mehmet olarak göründüğünden olmuyor. ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bende "with specific words in the sender's address" kuralina tanimlanmis bir kural var, calisiyor? turkcesini bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ekleme: bende @ yokmus. @paticik.com yerine paticik.com yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ıı ıh yok olmuyor bende. paticik.com olarak belirttim. Ama dediğim gibi şirket içi hesaplardan mail gelince [email protected] olarak gözükmüyor yollayanın ismi. Direk Ad ve Soyad şeklinde görünüyor. O yüzden mail içinde paticik.com u göremiyor ve rule çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hmm, olabilir. ben onu test etmedim =) herkes icin ayri bir rule mu deniyorsun sen yoksa herkesi tek bir rule'da mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şimdi herkesi tek tek rule'a ekeleyince desktop alerter olayını yapamıyorum. Exchange server da yer yok diyor. şirket için kişilerin maillerini şu klasöre taşı gibi bişi lazım bana. ileti ulaştıktan sonra, gönderen @paticik.com dan biriyse, ve yalnızca bu makinede, iletiyi Paticik klasörüne taşı, ve masaüstü uyarısı göster, gönderenin paticik-garbage veya paticik-hebelehubele olması dışında. diye bi rule. gönderen @paticik.com dan biriyse rule ünü bulamıyorum. paticik-garbage ve paticik-hebelehubele dağıtım listelerini temsil edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hmm simdi test ettim de, harbiden o salakligi yapiyor active directory kullanicilari icin. soyle bir cozum buldum, "sender in specified address book" dedim ve global address list'i sectim, calisti gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 global adress list denemiştim zaten oda yemedi. Rule list'te şu domainden gelenler seceneğini nasıl koymazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bende calisti global address list ama soyle calisti, once inbox'a atti, sonra ilgili klasore aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 artık şey yapıcam, tek tek her kişiyi eklicem rule'e. 15 kişi için bir rule, diğerleri için bir rule yapıcam. Olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://lazynetworkadmin.com/content/view/58/1/ adresinde alternatif bir cozum bulmus biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir de asagidaki gibi bir cozum de olabiliyormus http://ray.jez.net/outlook-rules-with-exchange/ Apply this rule after a message arrives move it to the TT folder except if the message header contains Received Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ikiside işe yaramadı. Hala @paticik.com dan gelen mailler inbox a düşüyor. Paticik klasörüne gitmiyo. ne nalet bişiymiş ya. niye koymazlarki "şu domainden geliosa" rule şeysini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 var ki oyle bir rule. Ben kullaniyorum bol bol. Hatta direk Rule umu yazayim ; Apply this rule after the message arrives with @telekom.de in the sender's address move it to the T-Com folder and stop processing more rules Sende calismiyorsa belki bu rule 'un yukarilarinda bir yerlerde baska bir yere tasiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 onu konustuk sharky. ben de sasirdim, deneyince aynisi oldu. sorun internal mail'in (active directory'de kayitli insanlardan gelen mail) @hedehodo.com'dan geliyor gibi gozukmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 E AD den gelen mail elbette domain suffixsiz gelir :) Orada kisi kisi ( veya grup seklinde ) rule lar yazilmali ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 işte kişi+kişi+kişi+... hepsi yapınca sorun oluyor. üstüne desktop mail alert hedesini ekleyince exchange serverda yer yok bu kadar rule için dio. 2 tane rule yazıp birine şirketin bir yarısını diğer rule'e diğer yarısını yapayım diye düşünüyorum. Cok kasış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ben Exchange den gelen tum mailleri cekip local data ya aktardigim icin sorun cikmiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bu nadide olayları windows live mail'de de yapmak mümkünmüdür acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar