ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 xp de başlat/çalıştır/msconfig komutuyla yaptığımız başlangıçta açılan progları istediğimiz gibi seçme olayını win7 de nerden yapıoz aradım taradım bulamadım cevabı verene benden 60 günlük "office 2007 student asdds hadi baalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 başlat o alttaki çubuga boş yazma yeri var msconfig enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çok sağol dostum hediyeni googleda arayıp bulabilirsin :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 İlla Başlat/Çalıştır ile geldiğin pencereyi istiyosan da klavyeden Windows Tuşu + R yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 buda işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 "boostspeed" adlı programı öneririm , hem baya bir bakım yapıyor hem de rahat şekilde startup menüsünü önüne koyuyor. 2-3 seneidr kullanıyorum , çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar