ben de 2 sene body building e falan gitsem seninle aynı kas gücüne sahip olabilirdik pek tabii...
biyolojik açıdan daha "güçlü" yaratılmış olsanız bile, kadınların "duygusal" ya da "zihinsel acıdan daha "güçlü" olduğu/olabileceği fikrinden korkan erkekler topluluğunun "ulan bu kadınların eline güç verirsek hepimizi mahvederler" mentalitesi sayesinde getirilmiş senin o rol dediklerin, yoksa doğa/tanrı vergisi oldugu falan hikaye...
ben de 2 sene body building e falan gitsem seninle aynı kas gücüne sahip olabilirdik pek tabii...
biyolojik açıdan daha "güçlü" yaratılmış olsanız bile, kadınların "duygusal" ya da "zihinsel acıdan daha "güçlü" olduğu/olabileceği fikrinden korkan erkekler topluluğunun "ulan bu kadınların eline güç verirsek hepimizi mahvederler" mentalitesi sayesinde getirilmiş senin o rol dediklerin, yoksa doğa/tanrı vergisi oldugu falan hikaye...
Öne çıkan mesajlar
QueenofSpades
o rolü kim biçti peki?
kadınlar mı biçti kendi kendilerine? size "rol biçme" hakkını kim veriyor pardon?
Sosyal ağlarda paylaş
fede
s
Sosyal ağlarda paylaş
abvblizzard
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster
Sosyal ağlarda paylaş
QueenofSpades
Sosyal ağlarda paylaş
Farinal
Sosyal ağlarda paylaş
abvblizzard
abi fake sen yapma etme
değilsen mutfağa.
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster
Sosyal ağlarda paylaş
QueenofSpades
Teker teker gelin hepinizi tepetaklak ederim evelallah :)
Sosyal ağlarda paylaş
CorelDRW
Arada bir piston yatakları aşınmasın pas tutmasın diye yağını ve koruyucusunu tedarik etmek , sibop ayarı falan yapmak gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş
Garadia
Sosyal ağlarda paylaş
CorelDRW
Sosyal ağlarda paylaş
QueenofSpades
Cheers guys! :)-D
Sosyal ağlarda paylaş
copry
ahaha sen hep ordasın =))
Sosyal ağlarda paylaş