ben de 2 sene body building e falan gitsem seninle aynı kas gücüne sahip olabilirdik pek tabii...
biyolojik açıdan daha "güçlü" yaratılmış olsanız bile, kadınların "duygusal" ya da "zihinsel acıdan daha "güçlü" olduğu/olabileceği fikrinden korkan erkekler topluluğunun "ulan bu kadınların eline güç verirsek hepimizi mahvederler" mentalitesi sayesinde getirilmiş senin o rol dediklerin, yoksa doğa/tanrı vergisi oldugu falan hikaye...
ben de 2 sene body building e falan gitsem seninle aynı kas gücüne sahip olabilirdik pek tabii...
biyolojik açıdan daha "güçlü" yaratılmış olsanız bile, kadınların "duygusal" ya da "zihinsel acıdan daha "güçlü" olduğu/olabileceği fikrinden korkan erkekler topluluğunun "ulan bu kadınların eline güç verirsek hepimizi mahvederler" mentalitesi sayesinde getirilmiş senin o rol dediklerin, yoksa doğa/tanrı vergisi oldugu falan hikaye...
Öne çıkan mesajlar
QueenofSpades
o rolü kim biçti peki?
kadınlar mı biçti kendi kendilerine? size "rol biçme" hakkını kim veriyor pardon?
fede
s
abvblizzard
Sparkcaster
QueenofSpades
Farinal
abvblizzard
abi fake sen yapma etme
değilsen mutfağa.
Sparkcaster
QueenofSpades
Teker teker gelin hepinizi tepetaklak ederim evelallah :)
CorelDRW
Arada bir piston yatakları aşınmasın pas tutmasın diye yağını ve koruyucusunu tedarik etmek , sibop ayarı falan yapmak gibi gibi.
Garadia
CorelDRW
QueenofSpades
Cheers guys! :)-D
copry
ahaha sen hep ordasın =))