Muzaffer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Selam Arkadaşlar.. RunUo script leri piyasaya düştü deniliyor evt düştü ama türkiyede deil Yabancı URL lerden ulaşmak müm kün tabi Eng..Almancası vs Olan arkadaşlar için Runuo nun scrit lerini enterance etmek kolay.......Neden bu güzel platformda RUNUO scriptleri yok denecek kadar az paylaşılıyor anlamıyorum var elbet ama çok az bir arşive sayibiz sanırım.. C# kodlamayı öğretmeyi kast etmiyorum Sphere a veilen önem kadar runuo ya önem verilmiyor sanıyorum yada herkezin bu konuda paylaşacak fazla bir bilgisi yok...? Bir de The Coder Dostuma bu açıdan paticik ailesi olarak biz uo ya gönül vermiş kişilere yardımcı olduğu için ayrıca ekibine teşekkür ederim.. Yaklaşık 1 aylık bir öalışmadan sonra Troy PvP Shard bu ay allahın izniyle açılacak ..Sorunları bu noktada Hep kendim çözdüm ama ne kadar çözersem çözeyim C# Programlama olmadan kısıtlı bir platformda kaldım .. Tek feryadım RUNUO Hakkında Gerçek bir Scripting arşivine ulaşmış olamamaktır... Tüm camiamıza saygılar sunar, başarılar dilerim Exile dan eski bir frp'ci..........! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 çünkü yazan yok :) 5-6 kişi anca yazıyor o scriptleri . mesela ben c# bilmiyorum o yüzden olmuyor script ti ne iş yaptığına az çok diğer dillere benzeterek anlamama rağmen oturup yazamıyorum . iştye nedeni[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Runuo'yu bi cozebilsem onuda ogrenmek istiyorum[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bi ilk gerceklestirde c# ogren baskalarından calcagina (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Script dilide zor beah :D[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 benim makina runuo yu bir calıstırabilse calısıcam ama kaldırmıyorki :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 anlaşılan script lazım. e biliyorsun, runuo.com'da bir dolu var. buyur indir, kullan. ara ara ben de yolluyorum runuo forumlarına, peki türkiye'de bir yere yollar mıyım? hayır. türkiye'de script paylaşma olmuyor, birilerine script hediye etme oluyor. anlayan adam yok, geliştirebilen yok. daha da kötüsü ilgilenen yok. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Temmuz 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bi ogrensem su runuo yu huyuna suyuna alisamadım 1 ay oynamama ragmen..[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 oynayarak runuo'yu değil de AOS'u öğrenirsin (ki www.uo.com'dan yenilikleri okusan daha çabuk öğrenirsin. ) ki ea AOS'un yeni expansion'unu duyurdu. biraz geriden geliyorsun :)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Odamı emulator :) ve ne zaman cıkıyor :P[signature][hline]UOtr GM The Life is here It was a legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar