Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Nakaratı "And when the rain begins to fall..." şeklinde başlayan bir şarkı vardı neydi o?eskilerden bulamıorum ismini bu kdr yardımla hatırlayabilecek biri olursa çok sevinecem...[signature][hline]
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 tahminlerin varsa lyricz dene ama bu şekilde bulmak zor..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ...i'll be the sunshine in your eyes la devam edio olmasıı lzm yanlış hatırlamıosam denedim ama malesef birşey bulamadım:([signature][hline]
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bilmiyorum ama yapayım hemen sana öyle bir şarkı sözleri gönder :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 :) abi çıldıracam eski bir şarkı 80-90 arası olabilir.. abi sözleri bilsem tamamını kendim sölicem şarkıya gerek yok benim sesim daha güzel ztn:P[signature][hline]
arar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sözleri bu şekildeyse sarkı jermanie jackson - when the rain begins to fall Like the sand can seep right through your fingers so can all your day As those days go by you’ll have me there to help you find the way. The way I feel with you I know it’s got to last forever. And when the rain begins to fall you’ll ride my rainbow in the sky And I will catch you if you fall you’ll never have to ask me why. And when the rain begins to fall I’ll be the sunshine in your life You know that we can have it all and everything will be allright. Time goes by so fast You’ve got to have a dream To just hold on. All my dreams oflove began With the reality of you. You and I believe That all our dreams will last forever. And when the rain begins to fall . . . Though the sun may hide We still can see The light that shines for you and me We’ll be together all that we can be. And when the rain begins to fall . . . And when the rain begins to fall[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 abi eyvallah bu!helal olsun valla! signature][hline] [Bu mesaj Tyrael tarafından 16 Temmuz 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 şimdide bulamıorum kazaa da:( bana yollayabilecek varsa çok bahtiyar olacaım[signature][hline]
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Tyrael, 16 Temmuz 2004 22:03 tarihinde demiş ki: :) abi çıldıracam eski bir şarkı 80-90 arası olabilir.. abi sözleri bilsem tamamını kendim sölicem şarkıya gerek yok benim sesim daha güzel ztn:P hemen albüm yapalım gel unkapanına :P[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Öne çıkan mesajlar