GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bilmiyorum göreniniz var mı, İş Bankası maksimum kart reklamı. Pek sevimli bir reklam. * NEK diye bağırarak uzaklaşır *[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ehehe bende demın gordum gusel baya =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Buraya yazmayı uzun zamandır düşünüyordum da Justin seninde dediğin gibi show'da reklamda görünce aklıma geldi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 manyak bi reklam yaa her seferinde gülmekten ölüyorum :)[signature][hline]Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 vada dan sonra zuzu mu cikti simdi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok bea çocuk arabayla giderken ( tahminimce 3 yaşında ) kzuz görüyor sonra zuzu die tutturuyor . babasıda benzinlikten maxipuan kullanarak ona kuzu oyuncağından alıyor . çocuk sevinio falan bu seferde inek görüo inek dio ve reklam bitio :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Kadına araba kullandırarak "garılar ğaraba mı gullanır üğlen!" diyenlere de bilinçaltı mesajı vermişler. (Evet paranoyağım, itirazınız mı var?) Ama "bu puanlarla anca oyuncak alırsınız zuhahah" mesajı da var sanki. :) Reklam çok güzel ama.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 dünyanın en sevimli çocuklarından bırı sanırım hatta bir reklamda daha var böle bebeler mafyababası falan olmus bebek bezı reklamı[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ben kzuz derken kuzu demeye çalışmıştım :) yazım bonepartınkine benzedi iyice nalaşıkmıo :) bu arada bencede hoş reklam :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar