Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zuzu

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmiyorum göreniniz var mı, İş Bankası maksimum kart reklamı. Pek sevimli bir reklam.

* NEK diye bağırarak uzaklaşır *[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Buraya yazmayı uzun zamandır düşünüyordum da Justin seninde dediğin gibi show'da reklamda görünce aklıma geldi.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yok bea çocuk arabayla giderken ( tahminimce 3 yaşında ) kzuz görüyor sonra zuzu die tutturuyor . babasıda benzinlikten maxipuan kullanarak ona kuzu oyuncağından alıyor . çocuk sevinio falan bu seferde inek görüo inek dio ve reklam bitio :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kadına araba kullandırarak "garılar ğaraba mı gullanır üğlen!" diyenlere de bilinçaltı mesajı vermişler. (Evet paranoyağım, itirazınız mı var?)
Ama "bu puanlarla anca oyuncak alırsınız zuhahah" mesajı da var sanki. :)

Reklam çok güzel ama.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
dünyanın en sevimli çocuklarından bırı sanırım hatta bir reklamda daha var böle bebeler mafyababası falan olmus bebek bezı reklamı[signature][hline]YENİLMESEN HİÇ BÜYÜMEZDİN!...
Mesaj tarihi:
ben kzuz derken kuzu demeye çalışmıştım :) yazım bonepartınkine benzedi iyice nalaşıkmıo :) bu arada bencede hoş reklam :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 16 Temmuz 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...