Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana gitar bakıyoruz

Wispy

Öne çıkan mesajlar

ben elektro icin cort onermem,tercih meselesi tabi

benim icin 2 kriter vardır gitar seciminde

1 klavyenin rahatlıgı
2 ton

2.el konusuna gelince evet gidip sacma bir gitarı 0 alcagına emektar saglam bir 2.el al cok daha iyi

istanbuldaysan burada her zaman guzel 2.el gitarlar olur

bak hatta ibanez rg serisi var bir tane ona bak derim

www.srvmusic.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi senelerdir gitar çalan biri olarak gördüm ki, marka falan çok aşırı belirleyici değil. en beklenmedik gitardan en tatlı tonu alabiliyosun; "oo graldır bu" dediğin markalardan dandirik tonlar çıkabiliyo..kısacası deneyip görmek lazım.

başlangıç için bu yüzden strat, gibson tarzı şeylerden ziyade cort, yamaha gibi her yola gelecek gitarlar almak iyi olur. en azından her tarzı deneyebilmek açısından. daha sonra "ben bu soundu istiyorum" diyebildiğinde ona uygun kaliteli bi gitar alırsın.

amfi dersen, amfi sadece stüdyoya gidince kullanıyorum, evde güzelce bi ses kartım var, pedallarımla birlikte gitarı ona bağlıyorum, bilgisayardan da gerekli preamp software'leriyle falan, olaanüstü diyemeyeceğim, ama idare eder bi sound alabiliyorum. o da bi opsiyon yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Clean ton için Statın sakıncasımı =) Tam aradığın gitar fender strattır. Amrikan al mümkünse. İlk gitara iyi bakılmaz ama o kadar pahalı bir gitarı aldığında bakımı hakkındada araştırma yaparsın sanırım. Alternatif Gibson Les Paul olabilir.

Amfide 250 dolar altında olur niye olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...