Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yuh ben 8 senedir gitar calıyorum yaş 19 oldu kendimi yaşımın geçtiğini falan hissediyorum tabi insanın grubu falan olmayınca oyle boşlukta hisediyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 ben elektro icin cort onermem,tercih meselesi tabi benim icin 2 kriter vardır gitar seciminde 1 klavyenin rahatlıgı 2 ton 2.el konusuna gelince evet gidip sacma bir gitarı 0 alcagına emektar saglam bir 2.el al cok daha iyi istanbuldaysan burada her zaman guzel 2.el gitarlar olur bak hatta ibanez rg serisi var bir tane ona bak derim www.srvmusic.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Vulgar said: yuh ben 8 senedir gitar calıyorum yaş 19 oldu kendimi yaşımın geçtiğini falan hissediyorum tabi insanın grubu falan olmayınca oyle boşlukta hisediyo kendini yok canım daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 abi senelerdir gitar çalan biri olarak gördüm ki, marka falan çok aşırı belirleyici değil. en beklenmedik gitardan en tatlı tonu alabiliyosun; "oo graldır bu" dediğin markalardan dandirik tonlar çıkabiliyo..kısacası deneyip görmek lazım. başlangıç için bu yüzden strat, gibson tarzı şeylerden ziyade cort, yamaha gibi her yola gelecek gitarlar almak iyi olur. en azından her tarzı deneyebilmek açısından. daha sonra "ben bu soundu istiyorum" diyebildiğinde ona uygun kaliteli bi gitar alırsın. amfi dersen, amfi sadece stüdyoya gidince kullanıyorum, evde güzelce bi ses kartım var, pedallarımla birlikte gitarı ona bağlıyorum, bilgisayardan da gerekli preamp software'leriyle falan, olaanüstü diyemeyeceğim, ama idare eder bi sound alabiliyorum. o da bi opsiyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Clean ton için Statın sakıncasımı =) Tam aradığın gitar fender strattır. Amrikan al mümkünse. İlk gitara iyi bakılmaz ama o kadar pahalı bir gitarı aldığında bakımı hakkındada araştırma yaparsın sanırım. Alternatif Gibson Les Paul olabilir. Amfide 250 dolar altında olur niye olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 adam çalmayı stratla öğrenmesin bence ya. alsın ucuz gitar takılsın açsın içine baksın, tel değiştirsin. sonra alınır düzgün gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Doğru diyorsun 5 yıldır çalıyorum amerikan statı bir müzik markette elime alabildim daha =) Bencede al bir tane squire ilk 6 ay boz parçla kır duvarda boşalt kendini sonra strat al bebek gibi bak ona. Lütfen çok nazik davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar