Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yarim saat sonra gidip alicam bu aleti, ama son anda bisey dikkatimi cekti, speclerinde "up to 262000 colors" yaziyo. dogruluk payi var midir bunun? kullananlar yardimci olursa sevinirim. benim bildigim 16.7 milyon renk standarttir. 262000 renk nerden cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Tavsiye etmiyorum cihazı, renk anlamında sıkıntı yaşamazsın ancak kablosuz internet bağlantısı pille çalışırken çok verimsiz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sorduktan yarim saat sonra gittim aldim o gun. su an bi sorunu yok, memnunum simdilik. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar