Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC HD2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Benim telefon artık 1 yıllık oldu ve batarya yoğun kullanımda 6 saat ancak dayanıyor. Evden 8de çıkıyorum %100 batarya ile, gece boyu internette sağda soldayım, gece 2de falan bitiyo yani. Kaliteli yüksek kapasiteli alternatif batarya var mı? Fiyatı para vermeye değer mi? Telefonu mu satayım?

Windows mu Android mi kullanıyorsun? Stock Win mi, Custom Win Rom mu? Radio versiyonun kaç? Bi de 6 saat sürekli açık wifiyse, 0 lamazda baya yer batarya.
Bunlar batarya ömrünü çok etkiliyor. 1 senede bataryanın pörtlememesi lazım sanki. Benimde 1 yılı geçti alet, pilde problem yok şükür ama ben geçen baharda fln yedek batarya almıştım. Ebayden Htc HD2 battery diye yazınca bi sürü çıkıyor, hepsi Çin malı, %99unun yazdığı mah değerlerine inanma. Benim aldığım Andida markaydı. 1600mah yazıyor ama test ettiğimde orjinal bataryayla aynı değerlere sahip. Muhtemel ömrü daha kısadır. Gerektiğinde işimi gördü mü, gördü. Denk gelirsen alabilirsin, baya idare eder seni diye düşünüyorum.
Bir de extended batteryler var, onların arkası kabarık oluyor. Ama doğal olarak alet uzun süreli çalışıyor. Orjinalleri pahalıydı yamulmuyorsam.
Ebay üzerinden halledebilirsin, ucuz 1-2 tane al batarya dursun elinde, biri bozulunca diğerini takarsın :).
Sosyal ağlarda paylaş

SD Androidler bataryayı yer bitirir. Ben kullanırken yarım gün dayanmıyordu. Eğer Win + SDroid kullanım şekli malesef uzun ömürlü olmaz. Şimdi okudumda önceki mesajlarını Winden vazgeçemiyorsan iyi bir Rom bulup onunla devam et derim. Energy ile güzel değerler yakalıyordum ben. Şimdi hep Nand-Androiddeyim.
Neyse bataryaya gelirsem, eBayde bir sürü var extended. Ne kadar verimli bilemiyorum. Kaliteli isterim dersen Mugen var. Tık. Fiyatı yüksek doğal olarak. TRe yolluyor mu bilmiyorum. Tık. Burda da var bi extended biraz daha ucuz. TRde satan yer var mı bilmiyorum, GG veya sahibindene bak derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...