Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Kanuni, nedir senin aldıgın fiat? Türkiye 1600 tl den giriş yapıyor cihaz. Ben karar verdim, bu cihaz olmuş, capacitive touch screen e tav oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 500 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 iphone gibi 29 euro, 2yil sozlesmeyle alinabiliyor burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 swype t9'un dokunmatik ekran için olanı http://www.youtube.com/watch?v=XCWwuIXxBuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 matama said: klavyesi olsa bir saniye dusunmem sirf bu yuzden motorola milestone alicam ben ben de açıkçası bunu bekliyorum.. gerçi bu çıkarsa X10'da alabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Dokunmatik ekran teknolojisine yabancıyım biraz da bu capacitive touch screen ne oluyor ? - multitouch varmı ? - dokunmatiği iphone kadar hassas mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 iki soruna da evet iphone dan daha hassas bazen sinir bozuyor o hassaslik ama ayarlaniyor hassasiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 dasaa alakasi yok elini kaldirmiyorsun swype de .. t9 gibi otomatik kelime aktaran bir sistem gibi ama onun gibi tuslara basmiyorsun elini hic kaldirmadan klavye ustunde gezdiyorsun parmagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 o_O! ne! tek cümle yazdım da onu da okumadın herhal. t9'un dokunmatik ekran için olanıdır swype. t9'u yapan adam tarafından yapılmış. ve yapan adamın dediği de budur. adam dediğim Cliff Kushler bu arada. parmak kaldırma ile ilgili bir şey demediğim gibi alakasız bir şey de demedim zaten.. yok videosunu da koydum ki şirketin kendi videosu.. alakasız neresi onu çözemedim inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sakin :) yanlis anlamisim .. sanki t9 ile ayni isi goruyor bu gibi anladigim icin aciklama getirmeye calistiydim :D t9 un dokunmatik ekran icin olani diyince sanki t9 yeni bir seymis gibi algiladim. t9 zaten var sittin senedir her bir sey icin ister dokun ister dokunma ekrana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 simdi bu ay icinde ya bu telefondan alıcam ya da iphone. 2 sene iphone kullandım sonra 1 ay dayanamadım blackberry e, acaba bu telefonda da boyle bisi yasar mıyım? windows mobile olması korkutuyor beni. daha once hic kullanmadım fakat internette pek hos seyler okumadım hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 iphone ilk 2g ile ciktigindan beridir iphone kullaniyordum hd2 ye gectim. ben cok begendim cok guzel, guclu ve hizli bir alet. winmo 6.5 oldukca basarili ve hizli. kesinlikle tavsiye ederim ama once birinde veya bir yerde kendin test et derim. bazi ufak tefek sorunlari yok degil ancak net genelinde inanilmaz guzel pro destegi var winmo ve bu aletlerin. ornegin ben custom rom kullaniyorum elemanlar modifiye edip suruyorlar ortama sistemi. xda-developers bunlardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yeni konu acmaya niyetim vardi ama buraya ileteyim; HD2 ~1450 lira HERO ~900 lira MILESTONE ~1150 lira gozum kapali milestone alacakken dur bi dedim, patiye sor. HERO nun gorunusu ve UI si milestonedan daha iyi, malum htc modifiyeli. MILESTONE ise takoz bisey ama malzeme kalitesi ve dokunmatik ekrani guzel. HD2 ise basli basina farkli bi sey, ucuyor kacior alet, heh. Ama ne kadar oyun, multimedya platformu olur (ozellikle bagimsiz, ucretsiz yazilimlarla) onu bilemiyorum. Peki hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aga bu telefonları alıyosun, aradan bi kaç ay falan geçiyo, sadece aramak ve mesaj atmak için kullanıyosun. hepsi bi heves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ya zaten aklimda o var o sebepten fiyatlarini yazdim, birincil kistas elektronige ne kadar para verilir. Ama malum geziyoruz duruyoruz bu aralar ve notebooku kardesime verdim basit isler icin ona alternatif olacak bir sey lazim (wifi sart). 3gs kullandim bi sure ve baya is goruyor; unlocked bulayim o da bir secenek ama hepsinden pahali yukardakilerin +500tl. Simdiki cep teli de bozdum gibi, yeni bir sey gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 winmo olan bişe al. ya da android. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ustteki secenekler de ya winmo ya da android zaten ^^ tamam 3310+dizustu+hx5 kombosu yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 milestonu ben kullandim alet cok iyi yalniz tek sikintim var cpu su guclu degil cok yavas kalmasin hd2 nin veya yeni nexus un yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 HD2 aldım. Tek yorumum olacak, tonton kanuni ağzının tadını biliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Peki nasil tasiyacagiz bu aleti? Cebe sigmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ben de dun aldım, gercekten cok guzel bir aletmis. gerek ekranı olsun gerek programların calısma hızı olsun gercekten diger telefonlardan ustun duruyor. su anki tek problemim youtube a giremiyorum, bu problemi yasayan baskaları da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dns derdi olsa gerek youtube. Bu site vs vs tarafından yasaklanmıştır şeklinde birşey mi geliyor? Cep te taşınıyor yahu gayet güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 youtube application ı ile deniyorum, ya there was a connection error while attempting to download data diyor, ya da no videos found diyor, bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Aynı durum bende de oldu denedim. Akşam network e dns server kurup, modem in dns ayarlarını ona set edip deneyeceğim sonucu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531 burayi takip edin leo (hd2) cular :) nefis seyler yapiyor adamlar. konusurken telefonun ekrani sizlerde aktif oluyormu ya ? yanagimla degip sacma sapan seyler beceriyorum bir sekilde ya telefon kapaniyor ya tuslara basiyorum vs. alete custom rom yukledim acaba ondanmi, eger sizlerde bu sorun yok ise benim yazilimla alakali sorunum var demektir hemen degistireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar