Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC HD2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

o_O!

ne!

tek cümle yazdım da onu da okumadın herhal.

t9'un dokunmatik ekran için olanıdır swype. t9'u yapan adam tarafından yapılmış. ve yapan adamın dediği de budur. adam dediğim Cliff Kushler bu arada.

parmak kaldırma ile ilgili bir şey demediğim gibi alakasız bir şey de demedim zaten..

yok videosunu da koydum ki şirketin kendi videosu..

alakasız neresi onu çözemedim inan.
Sosyal ağlarda paylaş

sakin :)

yanlis anlamisim .. sanki t9 ile ayni isi goruyor bu gibi anladigim icin aciklama getirmeye calistiydim :D

t9 un dokunmatik ekran icin olani diyince sanki t9 yeni bir seymis gibi algiladim. t9 zaten var sittin senedir her bir sey icin ister dokun ister dokunma ekrana :P
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bu ay icinde ya bu telefondan alıcam ya da iphone. 2 sene iphone kullandım sonra 1 ay dayanamadım blackberry e, acaba bu telefonda da boyle bisi yasar mıyım? windows mobile olması korkutuyor beni. daha once hic kullanmadım fakat internette pek hos seyler okumadım hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

iphone ilk 2g ile ciktigindan beridir iphone kullaniyordum hd2 ye gectim. ben cok begendim cok guzel, guclu ve hizli bir alet. winmo 6.5 oldukca basarili ve hizli. kesinlikle tavsiye ederim ama once birinde veya bir yerde kendin test et derim.

bazi ufak tefek sorunlari yok degil ancak net genelinde inanilmaz guzel pro destegi var winmo ve bu aletlerin. ornegin ben custom rom kullaniyorum elemanlar modifiye edip suruyorlar ortama sistemi.

xda-developers bunlardan birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu acmaya niyetim vardi ama buraya ileteyim;

HD2 ~1450 lira
HERO ~900 lira
MILESTONE ~1150 lira

gozum kapali milestone alacakken dur bi dedim, patiye sor. HERO nun gorunusu ve UI si milestonedan daha iyi, malum htc modifiyeli. MILESTONE ise takoz bisey ama malzeme kalitesi ve dokunmatik ekrani guzel. HD2 ise basli basina farkli bi sey, ucuyor kacior alet, heh. Ama ne kadar oyun, multimedya platformu olur (ozellikle bagimsiz, ucretsiz yazilimlarla) onu bilemiyorum. Peki hangisi?
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten aklimda o var o sebepten fiyatlarini yazdim, birincil kistas elektronige ne kadar para verilir.

Ama malum geziyoruz duruyoruz bu aralar ve notebooku kardesime verdim basit isler icin ona alternatif olacak bir sey lazim (wifi sart). 3gs kullandim bi sure ve baya is goruyor; unlocked bulayim o da bir secenek ama hepsinden pahali yukardakilerin +500tl. Simdiki cep teli de bozdum gibi, yeni bir sey gerekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

burayi takip edin leo (hd2) cular :) nefis seyler yapiyor adamlar.

konusurken telefonun ekrani sizlerde aktif oluyormu ya ? yanagimla degip sacma sapan seyler beceriyorum bir sekilde ya telefon kapaniyor ya tuslara basiyorum vs.

alete custom rom yukledim acaba ondanmi, eger sizlerde bu sorun yok ise benim yazilimla alakali sorunum var demektir hemen degistireyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...