Cairne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Dereceler nasil bakalim benim 1.59.63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 PS3 stora gir gran turismo nun beta surumu cıktı online derece tutuyor onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 o zaman adam gibi aciklasana lan bide app diyor alirim ayagimin altina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 app store ne yahu.apple store mu.ayfondan gt oynuyabiliyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Anelor said: o zaman adam gibi aciklasana lan bide app diyor alirim ayagimin altina auhauhaauhaua ahauahua ne biliyim telefondan yazdım bilgisayar yokkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimidir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Cairne said: PS3 stora gir gran turismo nun beta surumu cıktı online derece tutuyor onu diyorum ps 3 alıyım geccem seni Anelor said: o zaman adam gibi aciklasana lan bide app diyor alirim ayagimin altina bu ne lö atar var sdf Çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 orda atar falan yok bilmeden konusmayin dikkat edersen o mesaj editlenmis nasil bi uslup kullanmissa sakayla karisik ayni sekilde cevap verdim sen rahat ol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 App store yazdigimi diyorsan tepki alinca editledim :D atar olmadigini biliyorum delimidir amma abartmissin :/ 2.editledigimde de bilgisayar bozuktu msjini ekledim Aciklama yaptim neden bilmitorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimidir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Deliyim ben abartirim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar