Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xbox, cok acil

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

ya adaptor umrumda degil su an, umrumda olan ve nette kesin cevap bulamadigim (sinirleirm bozuk ondan da tam bakamiyorum bi de ilk gunum is guc telasi var)

1- avrupa, daha dogrusu bildigin izmir'de bulacagim (bulabilirsem) xbox 360 adaptorleri, amerikan xbox ini calistirir mi, yani iste power brick avrupa olucak ama amerika xboxina girecek
2- bu adaptoru nerde bulurum izmirde, cankayada falan var midir
3-allah askina bi tane mi insan yok forumda amerikadan xbox getirtmis olan?

calistirir, ben amerikan konsolu japon adaptoruyle oynadim sorunsuz. nerden bulursun bilmiyorum. bende var bi tane fazladan ama o da amerikan.
Sosyal ağlarda paylaş

hallettim lan, yarin geliyo avrupa brick i.
baya iyi bi yer buldum izmir'de, cankaya bit pazarinin orda sadece xbox, wii falan isleri yapan bi yer, anliyo adamlar baya sasirdim.

wii brick i de alicam bi tane kuzen icin, o da isi gorur degil mi wii'ler de ortak input aliyor?

bir de son olarak, babamlar iste sony bravia almis yeni sadece HDMI girisi var buradan baglayacagim xbox'i kablo aldim iste erkek-erkek hdmi kablosu. bunun normal olarak calismasi lazim, degil mi? televizyonun da ses cikisi home theatera bagli, ben direk hdmi i takinca otomatikman hallolucak degil mi her sey, sesi direk vermeye devam edicek ses sistemine? cunku xbox'in ozel hdmi kablolari varmis eger ayri bir ses sistemine vermek istiyorsan televizyonunki haricinde, onu baglayabiliyormussun falan, ama gerek duymayacagim heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

aha calisti, oynuyorum simdi
dev ekran cidden cok keyifli oluyormus ya, assassin's creed'e basladim simdi

de son bir sorum var, bu power supply ucak sesi cikartiyor, normalde hic ses cikarmiyordu benim power supply. bildigin asiri ses cikartiyor. bu anormal mi? microsoft almadim oylesine bi marka aldim ama 80 lira verdim, microsoft'unki 120 liraydi, oyle mi alsam bilemiyorum, yoksa alette mi bi bozukluk var? var mi aranizda power supply kullanip microsoft harici sorun yasayan, veya daha dogrusu yasamayan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

penth dun benimde arkadasim geldi amerikadan. xbox getirdi hediye. bizde gidip microsoft olmayan bi power supply aldik ve acayip ses cikartmis aksam, sonrada yanik kokusu gelmis. bugun gittiler degistirmeye. o ses normal degil gibi.
kaca aldiniz, bi de degistirdikten sonra ses kesildi mi? yanik kokusu falan yok bende, tum gece kontrol ettim sicakligi falan da normal.
ama ses kesilmis mi onu bir sorar misin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...