Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hahahahaha bing :D o degilde ac istanbulda feza elektronikle bir konus, baya refurbished NTSC konsol sattilar burda incirlikteki coniler sagolsun ha boen demis geri kalanini zaten, bendede NTSC wii var component disinda bizim televizyonlarla uyusmuyor meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 televizyon sorun degil abi sinema ekrani gibi sony almis babamlar, hdmi'dan bagliyorum direk. elektrik sorun, onu da yarin halledicem insallah, cankaya ftw artik. bu arada viktor, ben kuzene aldim wii, onda da ayni sorun var naptin elektrik isini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 donsuturuculer var bole nah takoz gibi onalrdan alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Penthesilea said: ya adaptor umrumda degil su an, umrumda olan ve nette kesin cevap bulamadigim (sinirleirm bozuk ondan da tam bakamiyorum bi de ilk gunum is guc telasi var) 1- avrupa, daha dogrusu bildigin izmir'de bulacagim (bulabilirsem) xbox 360 adaptorleri, amerikan xbox ini calistirir mi, yani iste power brick avrupa olucak ama amerika xboxina girecek 2- bu adaptoru nerde bulurum izmirde, cankayada falan var midir 3-allah askina bi tane mi insan yok forumda amerikadan xbox getirtmis olan? calistirir, ben amerikan konsolu japon adaptoruyle oynadim sorunsuz. nerden bulursun bilmiyorum. bende var bi tane fazladan ama o da amerikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Viktor said: donsuturuculer var bole nah takoz gibi onalrdan alicanwatt i onemli mi? seninkinin ozelliklrini soyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Benimki de amerikan ps3 çeviriciyle kullanıyorum. Ama ps3 için gerek yokmuş onu öğrendim. Tabi xbox boktan olduğu için bilemiycem //xae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 penth bu arada unutmusum avrupa adaptoru alsan direk uyar yane cikis ayni cunku gris farkli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hallettim lan, yarin geliyo avrupa brick i. baya iyi bi yer buldum izmir'de, cankaya bit pazarinin orda sadece xbox, wii falan isleri yapan bi yer, anliyo adamlar baya sasirdim. wii brick i de alicam bi tane kuzen icin, o da isi gorur degil mi wii'ler de ortak input aliyor? bir de son olarak, babamlar iste sony bravia almis yeni sadece HDMI girisi var buradan baglayacagim xbox'i kablo aldim iste erkek-erkek hdmi kablosu. bunun normal olarak calismasi lazim, degil mi? televizyonun da ses cikisi home theatera bagli, ben direk hdmi i takinca otomatikman hallolucak degil mi her sey, sesi direk vermeye devam edicek ses sistemine? cunku xbox'in ozel hdmi kablolari varmis eger ayri bir ses sistemine vermek istiyorsan televizyonunki haricinde, onu baglayabiliyormussun falan, ama gerek duymayacagim heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o kadar kolay olmıycak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 adam buzzkill direk hangi kisim kolay olmayacak abi hdmi kismi mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 benim ps3 ün hdmi vgabox üstünten bilgisayara line in 5.1 iletiyorsa sizin bravia hayli hayli iletir imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aha calisti, oynuyorum simdi dev ekran cidden cok keyifli oluyormus ya, assassin's creed'e basladim simdi de son bir sorum var, bu power supply ucak sesi cikartiyor, normalde hic ses cikarmiyordu benim power supply. bildigin asiri ses cikartiyor. bu anormal mi? microsoft almadim oylesine bi marka aldim ama 80 lira verdim, microsoft'unki 120 liraydi, oyle mi alsam bilemiyorum, yoksa alette mi bi bozukluk var? var mi aranizda power supply kullanip microsoft harici sorun yasayan, veya daha dogrusu yasamayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 fırsat bu fırsat thread hijack hoooop buradan sorayım, pc monitörüne bağlamak için olan kablonun yan sanayisiden alsam ne farkeder ? 80-90 liraymış lan orjinali. pis microsoft ve çalışanları lanet olasıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 penth dun benimde arkadasim geldi amerikadan. xbox getirdi hediye. bizde gidip microsoft olmayan bi power supply aldik ve acayip ses cikartmis aksam, sonrada yanik kokusu gelmis. bugun gittiler degistirmeye. o ses normal degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Disappear said: penth dun benimde arkadasim geldi amerikadan. xbox getirdi hediye. bizde gidip microsoft olmayan bi power supply aldik ve acayip ses cikartmis aksam, sonrada yanik kokusu gelmis. bugun gittiler degistirmeye. o ses normal degil gibi.kaca aldiniz, bi de degistirdikten sonra ses kesildi mi? yanik kokusu falan yok bende, tum gece kontrol ettim sicakligi falan da normal. ama ses kesilmis mi onu bir sorar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 75 e aldik. bugun degistirdi ama denedigini sanmiyorum daha. yarin dener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 denemis, gene ses yapmis. aldigi yer abi yapar normaldir demis mis mis. 3rd partye guvenmeyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben de 80'e aldim, izmir kargo fiyati, normaldir :P 120 orjinalmis, 40 daha verip alsam mi diyorum da babamlar surekli acip kurcalamicak sonucta bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ben de amerikan imaciyle kullanıyodum zamanından 110-220 çevirici. takoz gibi bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar