Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 selam, turkiye'ye geldim birkac saat once, xboxi televizyona baglayayim dedim, adaptoru bildiginiz fis ceviricisine taktim (kendi transformeri olmayan) ve sonuc kivilcimlar + tum evin salterlerinin atmasi. simdi brick yandi mi bilmiyorum insallah yanmamistir, ama gorunuse gore gerizekali microsoft adaptorlerini 110-127 arasi yapmis. simdi gidip transformer alirsam 220'ye, bu olay hallolur mu? bir de, adaptoru yanmamistir di mi lan, sicarim :( televizyon falan da farkediyo mu oyle seyler de okudum, ne dertliymis be amerika avrupa farki. abd'den alip oynayan yok mu hic burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi naaptın. voltaj farkından dolayı zırtlamıştır alet. bence kesin bi boklar olmustur alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Penthesilea said: gerizekali microsoft çok haklısın değerli kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mokoko said: abi naaptın. voltaj farkından dolayı zırtlamıştır alet. bence kesin bi boklar olmustur alete.sadece adaptor takiliydi allahtan, yani xboxa giren cikan yok adaptor yandiysa sictim ama nereden bulkurum yani xbox amerikan adaptoru burada hic yok mu ya amerikadan alip kullanmis olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Benim atıl durumda bir atarim var,sorununu çözene kadar verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bence bulursun adaptor. sonucta tr de olmadğına gore bu alet illaki birileri amerikadan getirip satıodur burda. tahtakale falan tarzı yerlerde bulunur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adaptör hakkın rahmetine kavuşmuştur 99% çevirici bulabilirsin ama ucuz olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ben bir zamanlar bir laptop adaptörü patlatmıştım,yenisi piyasada yoktu.Bir elektrikçi yapmıştı.Bayağı kullandım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Adaptorun ustunde yazar o degerler. Cevir bi bak arkasindaki kagida. Genelde bu ayar adaptore degil, aletin ustundeki switch'e bagli ama xbox'ta nasil hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aga senin okuzlugun, cart diye sokulur mu lan prize, insan bi bakar once adaptor ne aliyo ne veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Penthesilea said: simdi brick yandi mi bilmiyorum insallah yanmamistir, ama gorunuse gore gerizekali microsoft adaptorlerini 110-127 arasi yapmis. simdi gidip transformer alirsam 220'ye, bu olay hallolur mu? bir de, adaptoru yanmamistir di mi lan, sicarim :( lan malazor adaptorun ustunde 110 127 yaziyosa gidip 220ye takarsan tabe yanar tobe tone muhendissin bide tvde hdmi yada dvi bagliyosan farketmiyo tuner kullanmadigi icin ama eger coaxial bagliyosan yada scart farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Geçmiş olsun valla büyük ihtimal yanmıştır. Bizim arkadaş da ordan bi radyo getirmişti. Biz de direk takmiştik. Sonuç olarak yakmıştık. 110-220 çeviriciler vardı piyasada ama bulması biraz zahmetli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adaptör gg. aynı özellikte adaptör bulabilirsen alıcaksın yoksa ya orjinal alcan(satılıyo mu bilmiyorum) ya da yaptırtçan. bana da lazım olmuştu ama adaptör çok spesifikti mecbur çevirici aldım. 20-30 lira arası çeviriciler. ama keşke fişe takmadan alsaymışsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya adaptor umrumda degil su an, umrumda olan ve nette kesin cevap bulamadigim (sinirleirm bozuk ondan da tam bakamiyorum bi de ilk gunum is guc telasi var) 1- avrupa, daha dogrusu bildigin izmir'de bulacagim (bulabilirsem) xbox 360 adaptorleri, amerikan xbox ini calistirir mi, yani iste power brick avrupa olucak ama amerika xboxina girecek 2- bu adaptoru nerde bulurum izmirde, cankayada falan var midir 3-allah askina bi tane mi insan yok forumda amerikadan xbox getirtmis olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oynamayiver tatilde. adaptorun ustundekilere bak, ayni seyler olan adaptor bulucaksin, bu kadar basit. out ayni olucak, in 220 olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ama abi adaptorden xboxa giris biraz ozel bi giris, hic anlamam bu islerden de, herhangi bir adaptorun girisi uymaz heralde gidip cankayada adaptor aricaz demek ki artik =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 1- calistiriyo, benimki ntsc'ydi pasa pasa calisti rrd gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sendeki adaptoru alip elektrikciye git, kessin messin yeni adaptore taksin ucunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 soyle bi sorun olmustu yalniz benimkinde, xbox a girisleri degisik biraz ek bi plastik parca tarzi bisey var buralarin native adaptorlerinde, onu kirmak gerekiyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi su adaptorun arkasinda ne yaziyor cevirip bi baksan sonra buraya yazsan da ordan devam etsek ? evet 110 voltmus adaptor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Dralnu said: 1- calistiriyo, benimki ntsc'ydi pasa pasa calisti rrd gelene kadarrrod o yuzden gelmis olabilir ama uhuh hayir mesele tatil degil, bu fazla xbox imdi babama getirmistim mundar olcak demek ki eninde sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 lan alir bi adaptor gonderirsin, amma drama yaptin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 heuhe o yuzden gelcegini sanmam 1 sene calisti o sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bütün avrupa ingiltere hariç 220V 50hz ve bizim tipte priz girişi kullanıyor avrupa da xbox resmi olarak satıldığına göre o adaptörler de üretiliyor mutlaka satan bir yer vardır türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Google a xbox 360 220 ac yazınca bu çıktı Bing de ararsan çıkmaz tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar