Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xbox, cok acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam,
turkiye'ye geldim birkac saat once, xboxi televizyona baglayayim dedim, adaptoru bildiginiz fis ceviricisine taktim (kendi transformeri olmayan) ve sonuc kivilcimlar + tum evin salterlerinin atmasi.
simdi brick yandi mi bilmiyorum insallah yanmamistir, ama gorunuse gore gerizekali microsoft adaptorlerini 110-127 arasi yapmis.
simdi gidip transformer alirsam 220'ye, bu olay hallolur mu?
bir de, adaptoru yanmamistir di mi lan, sicarim :(

televizyon falan da farkediyo mu oyle seyler de okudum, ne dertliymis be amerika avrupa farki. abd'den alip oynayan yok mu hic burada?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi naaptın. voltaj farkından dolayı zırtlamıştır alet. bence kesin bi boklar olmustur alete.
sadece adaptor takiliydi allahtan, yani xboxa giren cikan yok
adaptor yandiysa sictim ama nereden bulkurum yani xbox amerikan adaptoru burada
hic yok mu ya amerikadan alip kullanmis olan?
Mesaj tarihi:
Adaptorun ustunde yazar o degerler. Cevir bi bak arkasindaki kagida.

Genelde bu ayar adaptore degil, aletin ustundeki switch'e bagli ama xbox'ta nasil hatirlamiyorum.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

simdi brick yandi mi bilmiyorum insallah yanmamistir, ama gorunuse gore gerizekali microsoft adaptorlerini 110-127 arasi yapmis.
simdi gidip transformer alirsam 220'ye, bu olay hallolur mu?
bir de, adaptoru yanmamistir di mi lan, sicarim :(

lan malazor adaptorun ustunde 110 127 yaziyosa gidip 220ye takarsan tabe yanar
tobe tone muhendissin bide
tvde hdmi yada dvi bagliyosan farketmiyo tuner kullanmadigi icin
ama eger coaxial bagliyosan yada scart farkeder
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun valla büyük ihtimal yanmıştır. Bizim arkadaş da ordan bi radyo getirmişti. Biz de direk takmiştik. Sonuç olarak yakmıştık. 110-220 çeviriciler vardı piyasada ama bulması biraz zahmetli olabilir
Mesaj tarihi:
adaptör gg. aynı özellikte adaptör bulabilirsen alıcaksın yoksa ya orjinal alcan(satılıyo mu bilmiyorum) ya da yaptırtçan. bana da lazım olmuştu ama adaptör çok spesifikti mecbur çevirici aldım. 20-30 lira arası çeviriciler. ama keşke fişe takmadan alsaymışsın:D
Mesaj tarihi:
ya adaptor umrumda degil su an, umrumda olan ve nette kesin cevap bulamadigim (sinirleirm bozuk ondan da tam bakamiyorum bi de ilk gunum is guc telasi var)

1- avrupa, daha dogrusu bildigin izmir'de bulacagim (bulabilirsem) xbox 360 adaptorleri, amerikan xbox ini calistirir mi, yani iste power brick avrupa olucak ama amerika xboxina girecek
2- bu adaptoru nerde bulurum izmirde, cankayada falan var midir
3-allah askina bi tane mi insan yok forumda amerikadan xbox getirtmis olan?
Mesaj tarihi:
Dralnu said:

1- calistiriyo, benimki ntsc'ydi pasa pasa calisti rrd gelene kadar
rrod o yuzden gelmis olabilir ama
uhuh
hayir mesele tatil degil, bu fazla xbox imdi babama getirmistim mundar olcak demek ki eninde sonunda
Mesaj tarihi:
Bütün avrupa ingiltere hariç 220V 50hz ve bizim tipte priz girişi kullanıyor avrupa da xbox resmi olarak satıldığına göre o adaptörler de üretiliyor mutlaka satan bir yer vardır türkiyede
  • Yeni Oluştur...