asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Estel_Anorien said: fransızlar sanılanın aksine baya leş bir millet. gerçekten tipsizler. fransız lisesinden mezunum. sandığınız gibi değil. normal okul yani. sizin bahçede bir salıncak tarzı birşey vardı..2002 nisan-mayıs ayları...ders dinleyemez hale gelmiştik o salıncak yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ben yaşlarına uygun olmasından sözünü kabul etmiyorum. ama bir çok şeye laf atarız bunlardan biri de kızlar-erkekler şirinlerin süslüsü gibi olurlar. ama kimisi de var bunlara karşı olduundan mıdır artık bilemem tam tersidir. iki tarafta o yüzden laf yemelik. orta üslupta bulunursak daha iyi derim. okulun verdiği karar daha iyi bence. ayrıca mini etek giymesinler derim çünkü malumunuz dışarda ne amaçla bakılıyorsa okul da daha fazla yüklü libidolarla bakıcaz. bkz. hocalar. bkz. öğrenciler. hele ki şu zamanlarımız da, neslimiz de. bence seks ve cinsel yaşamı bu kadar içe almamalıyız. ben mini etek olmaması taraftarıyım. aslında OKUL FORMASI olmasına da karşıyım. artık bu OKUL FORMASI ticareti bitmeli. zaman ilerledikçe beyinler sapıklaşıyor. sapıklaştıkça libido duygusu gözden kayboluyor. peki gözden kaybolan ne? yani esas duygunun ortadan kalkıp beynin çüke olan aşkı ortaya çıkıyor. ben tam okumadım yazıyı bir kaç önemli bulduğum cümleleri almışım hazineye demek ki. ben okul formasının kalkması taraftarıyım sadece. bir çizelge çıkartılıp ona göre öğrenciler giyinebilir. düşüncem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 iyi olmuş bence pedobear dan geçilmiyor burası, haftada 2-3 gün en azından birer tane sübyancı haberi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 okul formasını vaktiyle analarımız babalarımız da giydiler. amerikan filmlerini izleyip lisede gruba koşan nesli örnek alıp coşmanın alemi yok. okul forması iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 beyler okul forması iyidir zaten eğitim zıvanadan çıktı, gençlerin okulu salladığı yok, hepsi sabah yapılan kıyafet kontrolünün yaşamlarının en kötü şeyi olduğunu falan düşünüyor bırakın giysinler formayı, serbest kıyafet giyme olgunluğuna üniversitede erişebiliyor insanlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 senko said: Estel_Anorien said: fransızlar sanılanın aksine baya leş bir millet. gerçekten tipsizler. fransız lisesinden mezunum. sandığınız gibi değil. normal okul yani. abi seni kandırmışlar o zmn fransız lisesi diye. alsancaktayken ara sıra saint joseph'in çıkış zamanına denk geliyorduk ta çenemizi yerde arıyorduk sonra. gerçi sj'nin hepsi bizim okula geçiyor sonra ieu ile sj arasında bir anlaşma var sanırsam süper tespit ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 di said: Tas gibi olmayani niye mini giysin ? Utanip giymiyor onlar. Haber fotografindaki gibi hayal ediyoruz ayrica. Lutfen. Öyle deme çıkıyor arada. 160 kiloluk arkadaşım halloween de jartiyer giydi en son. Mini etek yanında bir hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar