Revenge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 1 milyon euro vermedik diye elimizden kaçmıştı zamanında..Elimizden,götümüze doğru kaçmış da olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 17.30 diye gittim maça. diyorum alla alla niye kimse yok. meğer 18.30'muş. güzel maçtı uğur boral haricinde tekleyen yoktu. ali bilgin nerede duracağını bilmiyor. mehmet topuz ve deniz barış'ta yükseliş var iyidir iyi. deivid zaten yolcu yorum yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Eh uğur sen böyle bir maç oynar bir maç oynamazsan kalırsın yedek. Sene sonunda da gönderirler seni. Özerim bir tanem söylenicek bişey yok. Topuz'a sinir olmaya başladım böm böm bakıyo koşsana topa evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bekir beş para etmez ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Arkasokak said: 17.30 diye gittim maça. diyorum alla alla niye kimse yok. meğer 18.30'muş. aynen !1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 mulgear6 said: Arkasokak said: 17.30 diye gittim maça. diyorum alla alla niye kimse yok. meğer 18.30'muş. aynen !1! topici açan sensin. insanları kandırdın. iyi olmuş. asdfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 slickers said: bekir beş para etmez ayrıca bekir düz oynasa iş yapar , bugün 2 güzel isabetli orta yaptı hücumada çıktı ama , mal mal artistikler yapıyor çalımlara giriyor rezil ediyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI Fenerbahçe 3 - 0 Altay Türkiye Kupası Grup 23.12.2009 17:30 http://www.onbirim.com/fikstur.aspx?takim=fenerbahce maç oynanmış bitmiş hala 17.30 yazıyo adiler sherrif maçına da yanlış GÜNde gitmiştim onlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 slickers said: bekir beş para etmez ayrıca bekirin oyunu unutup atılan pası kaçırdığı da olmuştu önceki maçlarda. hala "vay be ben Fenerbahçe'de oynuyorum haa" tribinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Fenerbahçe; Ali Bilgin, Bekir tarzı adamları tutacağına kadrosunda, paf'tan adam çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 BulletRide said: Fenerbahçe; Ali Bilgin, Bekir tarzı adamları tutacağına kadrosunda, paf'tan adam çıkarsın. +99999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar