Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Fındıklı vodka demişsin de. Biz bi keresinde Binboğanın fındıklı vodkasını almıştık. Hayattan soğuduk onu içerken. Cok kötüydü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adamınbiri said: koktely olarak godfather white russian yapabilirsin fındık votka tarifi verebilirim sana ama karşılığında da bana bi şişe yaparsanız:D hadi yarım şişe olsun mojito yapılabilir çok basit yapımı sex on the beach yapabilirsiniz tekila gold almanızı öneririm. oyun olarak şu kuklalı tabu iyi olabilir birinde varsa alabilirsinz yani eğlenceli bişi o şişe çevirmece :D yada şu zar olayları varya bilmiyorum hatunlarla durum nasıl hani arkadaşmısınız sevgiliniz mi ama o gece boş geçmiyelim diyosanız işe yarar bişi bu :D zar süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dreagloth said: Daha ileri giderseniz o zarların pozisyonluları da var, napalım diye düşünmeyin, işinizi şansa bırakın. zarasutra +18 http://3.bp.blogspot.com/_v6fDW7QHuiw/SVlblNErL0I/AAAAAAAAAhM/rWk1e_MYWq8/s320/zarasutra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi yalnız yerler biraz fantastikmiş, uçak tuvaleti gelince uçak bileti falan mı alıyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 RP yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zarasutra win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abicim şampanya patlatın da 00.00 da. o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zarasutra çabuk eskiyo, bunu öneririm http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=4I-x3HkBd6s resmen bu yılbaşı böyle geçicek benim için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 benim şehir dışında medeniyetten uzak şatom boş yılbaşında. gelin hon oynayalım beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 anan baban nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tatile gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sen niye gitmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 istemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adres ver gelicem. muhabbetim iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 olm senin kuzenin felan yok mu, ne aile fakiri bi insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yok kimsem. vazgeçtim vermicem adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yalniz kal. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 olm ekmek sen gitarla nasıl kız düşüremiyosun lan, odada çalsan patır patır içeri düşerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 öyle bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 denedin yani, gitar hero demiyorum gerçek gitar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 resmen baktım listeme. hadi home party var gelin desem. gelip takilicak kızlar yok. olanlar da zaten gidiyo sağa sola. kalan kızlar da bayar party de bile... acil çevremi değiştirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Sparkcaster said: denedin yani, gitar hero demiyorum gerçek gitar diyorum gitar hero ne olm ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 barbu said: resmen baktım listeme. hadi home party var gelin desem. gelip takilicak kızlar yok. olanlar da zaten gidiyo sağa sola. kalan kızlar da bayar party de bile... acil çevremi değiştirmem lazım Ayni durum bende de geçerliydi. Gerçi şu zamana kadar kız arkadaşım var diye de pek hatun çevrem olamiyordu ama bu sene mühendislik fakültesinden kurtulup işletmeye dadandım sene başında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar