Eeht Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "TÜM BÜYÜKLERİM VE DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM" İşte Dereli'nin hakemliği bırakma açıklaması: “22 yıldır onurlu bir şekilde sürdürdüğüm hakemlik yaşamımı, gördüğüm lüzum üzerine sonlandırmış bulunuyorum. Ülkemde ve Avrupa'da gelmiş olduğum konuma katkısı bulunan tüm büyüklerim ve dostlarıma teşekkür ediyorum. İlkelerimden ve doğrularımdan en küçük bir taviz vermeden, gururla taşıdığım Türk hakemlik formasını bırakırken, her daim futbolumuzun ve hakemliğimizin hizmetinde olmaya devam edeceğimi ifade ediyorum.” http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13285150.asp?gid=229 Sonunda kurtulduk bu kiralık düdükten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kuralları uygulucam diye her top kesilmezdi hoca, oynattığı maçların tempolarını düşürmede fenerbahçeli selçuk gibiydi resmen.her ikili mücadeleyi kes düdük çal, taçları 1metre ileri geldi diye kullandırma geri aldır.kritik bölgelerde yapılırdı orta saha daki taçı 1 metre geri alsan nolur ileri alsan nolur.Acaip sevindim bu adam hakemliği bıraktığı için.Colina demişti sanırım, hakemin görevi oyuncuyu sahada tutmak top oynatmaktır diye , iyi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 DoubleW said: oynattığı maçların tempolarını düşürmede fenerbahçeli selçuk gibiydi resmen.. şuna ekstra değinmek istedim ya.. nedense çok hoşuma gitti benzetme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kendine iyi baksın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 haftaya hocam hocam diye cikar tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 selçuk dereli, senin annen nereli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hangi kanalda çıkacak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 22 yıl olmuş vay bee..Yaşım kadar hakemlik yapmışın ama bizim kapıcı kadar vizyonun gelişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 iyi oldu bıraktığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 TIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 telegol genç yetenek olarak transfer onu ahmet çakar yokken. sonra bir ilki gerçekleştirip iki hakem yorumlarlar pozisyonları, birbirlerine girerler. serhat ulueren her zamanki iticiliği ile mal mal sorular sorar ve hiç olmadık şeylere muhalefet olur sırf reyting için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 OH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 2005-06'daki denizli-fb maçı ile hatırlayacağım her zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ben 2006-2007 bjk ile bizim türkiye kupası yarı final maçıyla hatırlıcam. yan hakemin bakinin tuncaya attığı tekmeden sonra bakiyi at diyip eliyle kart işareti yapıp derelinin atmayışı gelicek gözmünü önüne hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar