Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bi de sosisli: sandviç ekmeği arasına (çeyrek ekmek de olabilir) salçalı suda haşlanmış sosis (haşlanmış sevmeyenler kızarta da bilir) uzun kesilmiş burger peyniri bol mayonez ketçap hardal salatalık turşusu (ya da ince kıyılmış salata yaprağı da olur) yanına da pattis kızartması mmmhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bi tane de ilginçli sandviç: bir iki yumurtayı sahanda azıcık yağ ile (margarin ya da tereyağ) hep karıştırarak pişiriniz. elde ettiğiniz taneli şeye ketçap ekleyiniz. ekmeğe mayonez sürünüz, arasına bu karışımı tıkınız. kaşar peynir hatta daha iyisi burger peynir tıkıştırınız araya. isterseniz salam, sosis filan da ekleyebilirsiniz. afiyet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bi tane de sıcak: tost ekmeğinin üstüne az ketçap sürüp, bi de peynir koyup (rende olabilir, ince kesilmiş olabilir), üzerine elinize ne geçirirseniz (salam, sosis -küçük kesilmiş-, domates, kırmızı biber, etc...) ekleyip, fırına atınız. peynir eriyince yiyiniz... [Bu mesaj Emaleth tarafından 16 Temmuz 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 en güzel sandviç pastırma eski kaşar ve rus salatası sandviçidir. iki kere iki dört. üç kere üç dokuz. ilkokulda ezberledim ben çarpım tablosunu.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Horace'a +1 La gidin bomba yapın yumurtalı falan süper olur.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gerçi alternatif olarak, tuzlu labne ve tercihan bergamot reçeli de leziz bir çayla tüketilecek sandviçtir.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 beyaz peynir + bal ya da sevdiğiniz bir reçel taze ekmek arasında süper olur. yanına da çay bööle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 e biz ne dedik. kopyacı ema.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 efenim labneye beyaz peynir diyerek yorum getirdim ben olaya. bu arada nasıl acıktım birden bire belli diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bide Bal,vişne reçeli,çilek reçeli,gül reçeli,kaymak,tere yağ,bi paket margarin ve üzerine de çemen sürün afiyetle yiyin..[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 1 paket bitter çikolata(isteğe göre değişir, ben acıların ınsanıyım bitter yerim) 1 adet muz(çikita) 4 adet tost ekmeği 1 adet tost makinası 1 adet piriz 1 tutam da elektrik bitter çikolatanın pakedi açıyoruz, ortadan ikiye bölüp bekliyoruz biraz, kalsınlar öyle bi süre. sora muzu dilimliyoruz halka halka ve ince olaraktan. sora 2 tost ekmeğini açıyoruz ve arasına çikolatayı çat diye oturtuyoruz ve tost makinasına koyuyoruz, ama koymuyorum çünkü bende hazır yapılmışı var.. :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tahin-pekmez yapıp ekmeğin arasına koyabilirsin,güzel oluyo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Şimdi size malzemesi insana ter basıcı ama tadınadn yenmeyen bir sandöviç: Şimdi Light Ton balığını alıyoruz(akıllı olmak lazım. öyle yağını akıtmakla uğraşıcağınıza %95 daha az yağlı olan light ton b. alınır) Yarım cevizli ekmeğin içine güzelce yaydıktan sonra ev yapımı olan mayonezi ısıtıp sürüyoruz. Şu küçük, kiraz büyüklüğündeki domatezleri hiç kesmeden pasta süsü gibi bütün bütün mayonezin çeşitli yerlerine serpiştiriyoruz. "Finish Him" olarak da suyunu haffifte akıttığımız mantar turşundan ekmeğe koyuyoruz(Kanlıca Mantarı). İşte bu yapımı zor sandviç sizi çiğneme ve sindirim süresince cennette yaşatacaktır. Yok eğer, bir malzemeyi bile değiştirirseniz (lahana turşusu, iri domates, kepek ekmeği, tukaş mayonez) hiç bir tat alamayacağınızı üzülerek söylüyorum. Bu tarif bilgisayarınızın bir kensarında dursun. kız/erkek arkadaşınıza "çok güzel sandviç hazırlarım" diyip size olan sevgisini bir kat daha arttırmak istersen bu tarif biçilmiş kaftandır.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Birde; üzerine hafif şarap dökülmüş bir tavuk etini portakal parçaları ile dilediğiniz ekmeğin içine koyup afiyetle bir fransız restorant'ı lezzeti yaşayabilirsiniz :d. Bu da ikinci şölen[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Birde içine salata konup yeneni warkii... Havuç+kıvırcık+domates+kaşar. Klasik bakkal sandiwiçi Salam+Kaşar Beyaz peynir+mayonez+domatez Simit içine Sosisli yumurta ve beyaz peynir. Tonbalığı+mısır taneciği+kıvırcık+mayonez birde amerikan salatasıyla veyahut ruz zalatasıylada olabilir. sosis(çiğçiğ veyahut pişmiş)+amerkian veyahut ruz zalatası. Zeytinezmesi+Salam+Kaşar(bakkalın sosyete versiyonu) yanımdaki arkadaşlar ekmeğin içine helva konup yenebilceğini savunuyorlar yok artık daha neler eğer kendinize güveniyosanız deneyiniz arkadaş biraz midesiz... Çemen+Yeşil Zeytin+Beyaz Peynir[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Beyaz peynir,salam bunları şu yuvarlak hamburger ekmekleri varya ona koy tost makinesinde pişir -kızarmasın ama- ondan sonra üstüne kekik et yanına da elmalı çay güzel olur.(Bunu geceleri yapabilirsin şahsen ben 3-4 gibi hep bunu yiyorum) Kaşar peyniri,salam,domates,marul,mayonez bu kombinasyonda güzeldir taze ekmek tercih edilir yanında da soğuk bi içecekle servis yapılır efenim.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 abi yemin ediyorum bu yaz beni 100 kilo yapcanız dün lavaş dediler... Bugün sandwich dewam edin bakalım. 100 kilo olunca teker teker ayanıza basmaya gelicem[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Yaa cidden o portakallı öredek dedikleri şeyin içine hakiki portakal mı sıkıyorlar yoksa portakal sosu mu koyuyorlar? Acayip merak ediyorum. Hani restorana gitmek kasamasa gidip yityecem o kadar merak ediyorum. (Para açısından değil. Orada T-Shirt-Kot Pantolon kombinasyonuyla gidilmiyormuş bunu yaşadım. Haa birde Elle falan yiyemiyorsun çatal-bıçak denilen bir şey kullanıyorsun dediler ama anlamadım) Bu arada sen yüz kilo ol gel. Ben 5 kilo fazla oluyorum ama :) Ayağıma basabilirsen ödül kazanırsın :D (Bu arada tarifler iyi güzel hata hepsini not ediyorumda-Emaleth tariflerini deneyecem :)- şöyle her an evde bulunabilecek şeylerle yapılan sandviç tarifleri versenize. Tavuk falan hazırlamak zor. Ton balığıda genelde 1 günden fazla durmaz. Yani bizim evde :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Rahan, 16 Temmuz 2004 05:37 tarihinde demiş ki: 1 ekmek arasına, ton balığı, konserve mısır (bazıları şekerli gibi oluyor sudan geçirebilirsin), domates, tuz belki biraz da limon gayet hoş oluyo bnm faworilerim arasındadır şiddetle tawsie ederm[signature][hline]Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 kızarmış tavuk burger yanına tavuk nugget şinitsel parçaları kğüçük küçük doğranmış sucuk+sosis.. tabi ki vazgeçilmez malzeme ketçap+mayonez... mmmmm...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bırakın abi bu sandwich işlerini falan. özendirmek gibi olmasın evde mercimek köftesi var şappur şuppur (:D) götürüyorum.Birazdan da karnıyarık yiyecem mis gibi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Sandviç dedik insan sandviç. Akşam yemeğinden bahsetmiyoruz. Şİmdi akşam yemeği deme zaten. En erken 9da akşam yemeği yiyebilen bir adam var karşında :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gidip fırından taze sıcacık bir ekmek aldıktan sonra ortadan kesiniz.Parçaları kızarık kısmı masaya hamur kısmı size bakacak şekilde çeviriniz. sağ dakinesosis,sucuk,salam,krem perynir sol dakineton balığı,ketçap,mayonez,rosto,kızarmış patates. İki parçayı birleştiriniz.Yanında içeçek olarak tercihen Coca Cola.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar