darkwayne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 arkalar lumberjack 90 dan sonra nasıl hızlı geliıor biliomusunuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Eline bi balta alıp dull copper elementel falan öldür Tabi eğer savaş için kullanıyorsan Sadece odun kesmek içinse, başka bi yolu yok.Odun keseceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Pickaxe ile kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwayne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya peki 100 ledim tamam da hangi axe ları kullanırsam tam werim alabilirm bu skillden çünkü bir gm sw arasında fazla bi fark yok bnm wurduumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Zaten %30 falan bonus veriyor yani lj olmayan biri baltayla 50 vuruyosa sen 65 vuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwayne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya şimdi boşuna mı kastım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwayne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya bide skiller de lumberjack i okudum 'tabi kasmanın daha kolay yolları da war onları da diğer bölümde açıklıycas dio' diğer bölüm yok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yüzdeyi tam bilmiyorum ama gm lj olunca %30 fazla dmg vuruyosun baltalarla diye aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar