proggorp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi kayıt programı buldum. sonra aynı programın davul yazma şeysini buldum. oynarken dedim bişey kaydediym bakalım nasıl olucak... neticede çok dandik bi coldplay - in my place denemesiyle karşınızdayım. davul - beatcraft ile ben yazdım akustik gitar - ben çaldım site - normalde paintle bişeyler çizip koyduğum site link - işte bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gitarın akortu kaçmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 +rep emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aktiftablet said: gitarın akortu kaçmış :) ya kaydederken sık sık kontrol ettim. tellerim de eski olduğundan o ana melodiyi çalarken alt perdelerde iyice kontrolden çıkıyor sesler.(bahane spor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 valla şarkıyı bilmiyom ama güzel olmuş :) neyle kaydettin gitarı ? bi de lead çalarken gitarın sesi davula oranla fazla yüksek gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 acoustica diye bi programla yaptım herşeyi. tavsiye ederim herkese.çok kolay ve çok şey yapıabileceğiniz bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar