proggorp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi kayıt programı buldum. sonra aynı programın davul yazma şeysini buldum. oynarken dedim bişey kaydediym bakalım nasıl olucak... neticede çok dandik bi coldplay - in my place denemesiyle karşınızdayım. davul - beatcraft ile ben yazdım akustik gitar - ben çaldım site - normalde paintle bişeyler çizip koyduğum site link - işte bu!
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aktiftablet said: gitarın akortu kaçmış :) ya kaydederken sık sık kontrol ettim. tellerim de eski olduğundan o ana melodiyi çalarken alt perdelerde iyice kontrolden çıkıyor sesler.(bahane spor)
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 valla şarkıyı bilmiyom ama güzel olmuş :) neyle kaydettin gitarı ? bi de lead çalarken gitarın sesi davula oranla fazla yüksek gibi geldi
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 acoustica diye bi programla yaptım herşeyi. tavsiye ederim herkese.çok kolay ve çok şey yapıabileceğiniz bir program.
Öne çıkan mesajlar