odiflame Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu kendi konusunu hakediyor eğer daha önce açmadıysam.Balın Muhteşem Tadı ile Hardalın kusmuk tadının harmanlanmasıyla oluşmuş yeni obezite kaynağımız. 22 liraya 8 kilo ballı hardal alabiliyonuz diyemeyeceğim, burger kingde falan bulunan alınıyorsa bilemeyeceğim ama konu açmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 odiflame said: bu kendi konusunu hakediyor eğer daha önce açmadıysam.Balın Muhteşem Tadı ile Hardalın kusmuk tadının harmanlanmasıyla oluşmuş yeni obezite kaynağımız. 22 liraya 8 kilo bufalo sos alabiliyonuz diyemeyeceğim, burger kingde falan bulunan alınıyorsa bilemeyeceğim ama konu açmak istedim. l2 c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 düzelttim dur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the tick Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 muzlu mayonez kaça öğkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hardalin icinde zaten bal vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 honey mustard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 homeless mustard sostizm said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 barbekü sosu yönetir. gerisi işe yaramaz. burger king barbekü sosunun ev versiyonunu bulup getirene yüzbinlira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pati'de sos konusu furyasını ben başlattım ne mesudum bu yüzden bilemezsiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Etroya git var orda hesap nosu veriimmi :D Sfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bu burgerdaki honey mustard komple şişe içinde nerde alınır aynı tad olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 boyle buyuk sosyete marketlerine bakiniz. ornek bebek makro center. a$k kafe nin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kuruçeşme asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Loxias said: barbekü sosu yönetir. gerisi işe yaramaz. burger king barbekü sosunun ev versiyonunu bulup getirene yüzbinlira ya 6 sıfır atıldığından haberin yok ya da çok zenginsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gelmiş geçmiş en iyi sos sweet chili sostur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 son birkaç yıldır hardalı seviyorum fakat ballı hardala nedense bir türlü ısınamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bana da hardalı sevdiren sey bal olmuştur.bal güzeldir iyidir,dökülür yalanır sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 o sosların hepsi iğrenç. bazen sarmısaklı mayonez kullanıyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Esh said: boyle buyuk sosyete marketlerine bakiniz. ornek bebek makro center. a$k kafe nin yani. ranch sos'u burger harici deneyen varsa bi söylesin nerde satılır, tadı burgerdaki gibi mi? pizza hutdaki iğrenç mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Birkaç çeşidi var anladığım kadarıyla ama en "sos" gibi olanı şu: 1/2 kap mayonez 1/4 kap hardal 1/4 kap bal tuz+acı biber...vb istenilen baharatlar. Karıştır (1 kap yaklaşık 0.25 litre, tabii direk herhangi bir kabı alıp oran olarak da kullanabilirsiniz istediğiniz miktara bağlı olarak) Honey mustard diye aratınca binlerce tarif çıkıyor, hepsi de olabilir tabii ki. Fakat almak yerine yapmak en akıllıcası, bir çeşit hardal alıp istediğiniz çeşit sosu yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar