calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Şimdi ne zamandır yazıcam unutuyorum üşeniyorum fln ama artık yazayım. Kaaç senedir oynadığımız toptan bir şey anlamıyorum. Tiii Lucescu dan beri bir defans futboludur gidiyor. [Lucescu (2002–04) • del Bosque (2004–05) • Çalımbay (2005) • Tigana (2005–07) • Sağlam (2007–08) • Denizli (2008–)] Yeter artık yahu. Biz bu takımı Metin-Ali-Feyyaz larla sevdik. Hücum futboluyla rakibi boğan hücum presle sevdik. Yıllardır Beşiktaş ta kanat diye bir şey yok. Ulan çok mu zor? Hadi diyelim Türkiye de yok gidin yurt dışından alın kanat oyuncularını. Ama hayır, Beşiktaş ın stoper ikilisi yahut önündeki ikili (ki böyle oynuyoruz ne zamandır) toplam dört futbolcudan üçü yabancı olmalı. Cordoba gittikten beri zaten kaleden şişir topu allah ne verdiyse şeklinde başlatıyoruz hücumu. Hücum zenginliğiyse hak getire, yok yani böyle bir şey. Şansa bala gol atıyoruz, kimse ne oynadığımızı anlayamıyor. Hadi Lucescu döneminde defansı takım olarak yapıyorduk, hücumda da belli bir düzen vardı. O gittikten beri böyle bir şey de yok. karambole ilerle, bireysel yeteneklerle gittiği kadar. Hayır ben artık göze hoş gelen futbol izlemek istiyorum. Hücum varyasyonları, kanat atakları olmadı göbekten bindirmeler, defans tan adam akıllı başlayan hücumlar izlemek istiyorum. Kapatsınlar kardeşim kulübü, Tofaş ın yaptığı gibi gitsinler amatörden mi başlayacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar. Bir de başımıza bir tüpçü geldi elimizde 10 üstü yabancı var. kirala, salla, yolla nereye kadar. Ciddi ciddi sıkıldım bu Beşiktaş ı izlemekten. Scala gibi adam istiyorum, ya da Hollanda ekolünden sağlam bir hoca. Adam gibi başkan istiyorum ve de yukarıda bahsettiğim tarzda bir futbol. İstiyorum ki bütün yabancı kontenjanı defansif futbolcularla doldurulmasın. Güzel futbol oynayalım gerekirse ilk 3 e giremeyelim... Ha şimdi diğer arkadaşlar da gelecekler "zuaaa, puaaaa beşiktaş tükaka" diyecekler fakat açıkçası son bir kaç senedir Galatasaray ve Fenerbahçe de de göremiyorum bir farklılık. Al birini vur ötekine. Ha diğer takımlar en azından transferi adam akıllı yapıyor ama işte sonuç yine de hüsran onlarda da. Bu gidiş ülke futbolu açısından da oldukça düşündürücü. Zamanın ekol takımlarının geldiği noktaları görüyoruz, ki bizde ekol falan da yok. Böyle giderse ülke futbolunun da sonu karanlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ya bjk ztn okadarda iyi bi takım değil. ondan cok uzulmeyin. bu kadar oluo demekki bjk'den de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zorlamanın anlamı yok bencede.elinizdekiyle mutlu olmayı ogrenmek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kötü futbol oynadığımız doğru ama adam akılı bi rakip cıksa karşımıza eziyoruz . örnek :fenerbahce , trabzonspor. manu bence bize bu lig zayıf geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kankutum bizden 3 yemiştiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yeter bencede bu gidişe bir dur densin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 balon said: kankutum bizden 3 yemiştiniz. fenerde sizi yendi ona kalırsa . sizi yenen bi takımı biz her hafta oynasak her hafta yeneriz biraz kassak sizide yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Of küçük takım travması geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ben de neler neler istiyorum azizim ama olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hiç bi zaman büyük takım olamayacaksınız kankut, böyle sev takımını.bu haliyle orjinal. fakat fazla şey bekleme.en fazla işte man uni,chelsea'yi yenersin en fazla. bu kadar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Golllll bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Üçüncü büyük. Gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kime göre, neye göre durumlarının ötesinde bir yorum bu.Medya, klüp yapısı, üye sicili. Metin-Ali-Feyyaz dönemi güzeldir, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 GS ve FB lilerin de Türkiye gerçeklerinden ayrı bir dünyada yaşaması ayrı bi priceless. Ayrıca bizim yaşımız tuttuğundan yalnızca metin-ali-feyyaz dönemini biliyoruz. öncesinde nice futbolcular gelip geçmiş beşiktaş tan nice yıldız kadrolar gelmiş geçmiş. Ayrıca şu anda Türkiye liglerinde antrenörlük yapan hocalara bakarak sadece son zamanlarda ne kadar büyük futbolcuların gelip geçmiş olduğunu görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 BulletRide said: Kime göre, neye göre durumlarının ötesinde bir yorum bu.Medya, klüp yapısı, üye sicili. Metin-Ali-Feyyaz dönemi güzeldir, o kadar. bjk nin herşeyi ayrıdır güzelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Baba hakkıdan hiç haberi yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Baba Hakkı, güzel bir figür.Dedem Beşiktaş yönetim kurulundaydı, anlatırdı rahmetli ölmeden önce, yöneticiler bile elini öperdik adamın diye. Beşiktaş'ın çok güzel bir ilçe kimliği var, yani Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arasına girmek yerine o sakız yaptığınız "duruşu" sergileseniz daha sempatik bir takım olurdu.Ama yanlış yönlendiriliyor ve yönetiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kim yönlendiriyor bizi agali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 basın medya sizin elinizde değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hala öyle değilmi yılmaz osurdu gördük yan hakemleri trabzon maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Basın birinin elinde değil.Fenerbahçe'nin tarih boyuncaki gelişiminden ötürü daha ulusal bir takım olduğu gerçeği var, o yüzden basının birinci haber kaynağı orasıdır.Ben Galatasaraylıyım ve basının en az fişeklediği takımız, bizim meseleler hiyerarşik yıllardır, orası daha karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar