Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş (Enough is enough başlığı)

calimero

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ne zamandır yazıcam unutuyorum üşeniyorum fln ama artık yazayım.

Kaaç senedir oynadığımız toptan bir şey anlamıyorum. Tiii Lucescu dan beri bir defans futboludur gidiyor. [Lucescu (2002–04) • del Bosque (2004–05) • Çalımbay (2005) • Tigana (2005–07) • Sağlam (2007–08) • Denizli (2008–)] Yeter artık yahu. Biz bu takımı Metin-Ali-Feyyaz larla sevdik. Hücum futboluyla rakibi boğan hücum presle sevdik. Yıllardır Beşiktaş ta kanat diye bir şey yok. Ulan çok mu zor? Hadi diyelim Türkiye de yok gidin yurt dışından alın kanat oyuncularını. Ama hayır, Beşiktaş ın stoper ikilisi yahut önündeki ikili (ki böyle oynuyoruz ne zamandır) toplam dört futbolcudan üçü yabancı olmalı. Cordoba gittikten beri zaten kaleden şişir topu allah ne verdiyse şeklinde başlatıyoruz hücumu. Hücum zenginliğiyse hak getire, yok yani böyle bir şey. Şansa bala gol atıyoruz, kimse ne oynadığımızı anlayamıyor. Hadi Lucescu döneminde defansı takım olarak yapıyorduk, hücumda da belli bir düzen vardı. O gittikten beri böyle bir şey de yok. karambole ilerle, bireysel yeteneklerle gittiği kadar.

Hayır ben artık göze hoş gelen futbol izlemek istiyorum. Hücum varyasyonları, kanat atakları olmadı göbekten bindirmeler, defans tan adam akıllı başlayan hücumlar izlemek istiyorum. Kapatsınlar kardeşim kulübü, Tofaş ın yaptığı gibi gitsinler amatörden mi başlayacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar.

Bir de başımıza bir tüpçü geldi elimizde 10 üstü yabancı var. kirala, salla, yolla nereye kadar.

Ciddi ciddi sıkıldım bu Beşiktaş ı izlemekten. Scala gibi adam istiyorum, ya da Hollanda ekolünden sağlam bir hoca. Adam gibi başkan istiyorum ve de yukarıda bahsettiğim tarzda bir futbol. İstiyorum ki bütün yabancı kontenjanı defansif futbolcularla doldurulmasın. Güzel futbol oynayalım gerekirse ilk 3 e giremeyelim...

Ha şimdi diğer arkadaşlar da gelecekler "zuaaa, puaaaa beşiktaş tükaka" diyecekler fakat açıkçası son bir kaç senedir Galatasaray ve Fenerbahçe de de göremiyorum bir farklılık. Al birini vur ötekine. Ha diğer takımlar en azından transferi adam akıllı yapıyor ama işte sonuç yine de hüsran onlarda da.

Bu gidiş ülke futbolu açısından da oldukça düşündürücü. Zamanın ekol takımlarının geldiği noktaları görüyoruz, ki bizde ekol falan da yok. Böyle giderse ülke futbolunun da sonu karanlık...
Sosyal ağlarda paylaş

GS ve FB lilerin de Türkiye gerçeklerinden ayrı bir dünyada yaşaması ayrı bi priceless.

Ayrıca bizim yaşımız tuttuğundan yalnızca metin-ali-feyyaz dönemini biliyoruz. öncesinde nice futbolcular gelip geçmiş beşiktaş tan nice yıldız kadrolar gelmiş geçmiş.

Ayrıca şu anda Türkiye liglerinde antrenörlük yapan hocalara bakarak sadece son zamanlarda ne kadar büyük futbolcuların gelip geçmiş olduğunu görebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baba Hakkı, güzel bir figür.Dedem Beşiktaş yönetim kurulundaydı, anlatırdı rahmetli ölmeden önce, yöneticiler bile elini öperdik adamın diye.

Beşiktaş'ın çok güzel bir ilçe kimliği var, yani Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arasına girmek yerine o sakız yaptığınız "duruşu" sergileseniz daha sempatik bir takım olurdu.Ama yanlış yönlendiriliyor ve yönetiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...