MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 yaklaşık 60-70 milyon civarı!!!!!, thumbpadli!!!!!, 7-8 tuşlu olacak!!!!!!o fiyata bulamazsın diyenler itinayla yörünge dışı edilcektir!!!![hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 60 70 milyon o kadar parayı bulamazsın :P okadar paraya fıstık gibi bir direksiyon alim sana? istermsın[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 yok almiim direksiyon falan direksiyon her türlü oyuda kullanılmıyo gamepad rullaz.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=F8GBPC001 kullanmadım ama güzele benziyor.mgs'yi bide gamepadle deneyicen heralde :) [Bu mesaj EarS tarafından 03 May 2003 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: EarS, 03 May 2003 09:53 tarihinde demiş ki: http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=F8GBPC001 kullanmadım ama güzele benziyor.mgs'yi bide gamepadle deneyicen heralde :) [Bu mesaj EarS tarafından 03 May 2003 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] got it Edit: Süpermiş lan bu gamepad hemen biryerlerde bulamam lazım izmirde [hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 03 May 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar