dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yara bandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fede said: hayat /ekmek Ekmek /hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hon,dota,wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 vaniLLe said: said: 1-açık durmayan klozet kapağı! çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye.. sunu okuyunca aklima geldi. kuzenim annatti gecen. pisuvarda cisini yapmaya calisan elemanin ensesine vurmus, savunamamis kendisini haliyle, direkt duvara yapismis dsf- yazik size lan. denemek lazim, güzel taktik. döner üstüne işerdim hiçte acımazdım yani ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 lol pisuvara işeyeni belinden tutup çevirmece vardı bide lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fıskiye gibi bişey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cisim ne penis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Chemical said: lol pisuvara işeyeni belinden tutup çevirmece vardı bide lisede -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 chagy said: Burada yazılanların yanı sıra ilk aklıma gelen şu tür paketlerden nefret ettiğim, kutuya koysunlar daha iyi ya. bunları o asma deliğinden ayırıp açmaya kasın yanlar İMKANSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abvblizzard said: pogodi said: Saeros said: abvblizzard said: Saeros said: kırmızı çekiç AHAHA beni bi tek sen anlıyosun ekmek :< ben de anladım ama gülmedim. (td) bende anlamadım ama güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kapağı tam oturmamış tuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gecko said: abvblizzard said: pogodi said: Saeros said: abvblizzard said: Saeros said: kırmızı çekiç AHAHA beni bi tek sen anlıyosun ekmek :< ben de anladım ama gülmedim. (td) bende anlamadım ama güldüm abi harbiden çekiçleri neden kırmızıya boyar insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 banhammer ready Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çay tabağı. altına yapışmıyor mu bardağın. orda kırasım geliyor. 2 dk adam ol diyorum. yok. yalaka gibi birşey. bardağın yancısı şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hani böle ortam kalabalıktır yanındaki arkadaşına bişiler anlatırsın oradan çocukluğunu yaşayamamış ilgi çekmeye çalışan bir dallama sohbette hiç yeri yokken 'HAH-HAH-HA! KOMİK ÇOCUK' gibi saçma sapan tepkiler verir ya sadece ilgi çekmek için o dallamalara çok uyuz olurum dövecem az kaldı birini. cisim dedik dallama ne alaka demeyin o dallamalar insan olamaz öyle gıcığım. boş akbil sesine çok gıcığımdır DIRIDIT DIRIDIT intihar sebebi o ses bilardo salonlarındaki saatlere ayrı kıl olurum. ben 10 dakika sonra çıkmam gerektiğini bilmeden, oyunum hiç bitmiycek gibi oynamak istiyorum koymayın onu oraya anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 akbilmi$. ha ha komik cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 cisim değil ama ustalar.. baba bi ton para vericem. adamlar gelmiyor... yağmurdan önce yapılıp bitmesi lazım işin. arıyorum, 11'de oradayız diyor.. saat oluyor 12 yok adam falan. 5kere aradım sabahtan beri. sokarım ustana be! yok öle salak saçma şey gördüm ki.. ben usta oldum çıktım adamlar yüzünden. yok abi, istanbulda ince iş, tamir etc. olayını hızlı, iyi ve zamanında yapabilecek adam gerçekten yok. dellenip adamları toplayıp ben kurucam bi tamirat&tadilat şirketi.. bayağı salak bunlar yahu.. toplu halde imhasında sevap point yazmalı ve bırak yasal olarak ceza kesilmesini, eksi ceza puanı olarak tc kimlik no.na işlenmeli.. ola ki trafikte ceza yersen "sen 3aptal domuzcuk ustayı yiyen koca iyi kurt değil misin? yok ceza falan. unut onu. afferin abim. ver elini öpeyim! büyüksün" demeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 İstanbul`a özel değil durum, her yerde böyle. Hepsi birer assolist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 tel.i de açmıyor artık.. e bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ucu bitmis uclu kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 odamda bana ait olmayan başkalarının unuttuğu bilimum eşyalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Her seferinde nedenini sorguladığım bir daha açılmamacasına kaplanmış genelde müzik cdlerinde olan jelatin. Hele bazıları oluyo anahtarla falan bile kesemiyosun, mecbur bıçakla açman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kulaklık denmiş defalarca ama nokia nın şu ince kablolu kulaklığı hayattan soğuttu bugün üç beş dakka müzik dinleyecem diye 15 dakka durduğu yerde birbirine dolanan kulaklığı çözüyorum her defasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar