dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 usb kapakları. kayboldu işte.. nereye gitti bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 yapışkanı gitmiş postit selobant makasla kesersin kıvrılır kendi üzerine kapanır. dişinle yırtarsın bi tarafına yapışır yapışkanı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cok nefret dolusunuz, bu kadar negatiflik hic iyi degil, salin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tuhaf olucak ama ev kullanimi icin printer gorursun teknomarkette filan bakarsin "aaaa 180 lira! hem fotokopi cekiyro hem skeyniri var bilmemkac cozunurluklu hemde cok kral basiyor!!1!" alirsin odada kasip yer bulursun sonra 2-3 aya icinden hediye ickan akrtus biter gidersin magazaya, abov 180 liraya aldigin ayzicinin kartusu 60-70 lira (cift kartuslu ise 100 lirayi gecebilir toplam) elindkei kartuslari goturursun doldurtmaya "yok abi kurumus/akmis bu iflah olmaz yeni alican" veya "esantiyon kartus bu doldurulmaz" sonra printer ole bombos kalir aylar gecer koydugun yerden daha ucra bir yere ordanda depoya kalkar sonra butun zincir magazada yeni bir printer gormenle yeniden baslar 5. printerim yahu, ayiptir gunahtir printer parasina kartus satmaya utanmiyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Kalem Pil Ne zaman biterse yedeğini bulamazsınız. Geçen gece 2 de kardeşimle guitar hero oynayacaktık. Pıııırt diye pili bitti gitarın. Bütün evi aradık bulamadık. En sonunda kardeşimin oyuncak arabalarının birinden akmamış bir pil bulup kurtardık kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 koltugun altına sıkışan terliğe sinirliyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bozuk para sıkışmış açılmayan musluklar abimin çorapları şıngırdayan anahtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abvblizzard said: Saeros said: kırmızı çekiç AHAHA beni bi tek sen anlıyosun ekmek :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çoraplar. hep tekleri kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sol tarafımda biriken boş kola bardakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bozuk musluk şıp şıp şıp şıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 selam pena hadi kaçtım by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 iman gücüyle sıkılmış vidalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 a evet.. bir de tonavidanı bastığı yeri bozulmuş vidalar vardır. tam alırsın yıldızı açarsın 3vidayı, 4.sü yalama çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pena mükemmel bişe naaptın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pogodi said: söyleyen oldu mu bilmiyorum da istiklaldeki o satıcıların havaya fırlattığı yavaş yavaş düşen mavi ışıklı şeyden tiksiniyorum BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 anahtarlıgım ve ona bagımlı ısyerı ev yazlık araba anahtarları ulan bu sene 6. kaybedisim daha 9 gun var senenın bıtmesınede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Saeros said: abvblizzard said: Saeros said: kırmızı çekiç AHAHA beni bi tek sen anlıyosun ekmek :< ben de anladım ama gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senin falakan gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tsısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pogodi said: Saeros said: abvblizzard said: Saeros said: kırmızı çekiç AHAHA beni bi tek sen anlıyosun ekmek :< ben de anladım ama gülmedim. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 sensus.ekmettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 streç folyolar. hiç aynı hizada koparamıyorum, açması ayrı dert yırtması ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Damlayan musluk Kaybolan Pena Kumandanın pil kapağı Bunlar ilk aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar