barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 3. dünya savaşı joyistikle olcak.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 adamın yoruma bak ya Evimde yağı depolayacağım sonra 444 lü hatlarını arayacağım sonra lütuf edip gelip almalarını bekleyeceğim.Sözde çevreyi kurtaracağım ama bu firmayı ihya edeceğim bunu devlet yapsa kabul ama kar amaçlı kurulan bir özel sektör firması için çok kazansın diye fedakarlık yapmak zorunda değilim bizim bakış açımız bu kadar olaya işte.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evlerde yağ toplamak biraz sıkıntı.. onu geçtim belediyeler ayrıştırılmış çöpler için özel çöp kutuları dağıtmaktan uzaklar. evlerde yağ toplamak ancak yeni binalarda 2gider borusu kullanırsan ve bu giderlerden birisi yağ deposuna açılıyorsa mümkün olur. gerisi gerçekten sıkıntılı olacaktır. ayrıca halk da bu gider borusu kapalı ve otomatik olarak -dişlerdeki şu lavabo gibi- kendini temizleyen bir sistem olmadığı sürece o gider fikrini de sevmeyecektir.. yağ aktıktan sonra gider üstten ve alttan otoomatik olarak kapanıp su ile temizlenmeli diyorum yani.. neyse işte öle..
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 gerçi su da çok fazla bir etki yapamaz yağ için.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1 litre atık yağın yaklaşık 1 milyon litre suyu kirlettiğini biliyor muydunuz?
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 xwhiplashx said: gerçi su da çok fazla bir etki yapamaz yağ için. deterjanlı su diyeceğim ama ona da ayrı boru gerekir [bu sefer detarjan kısmının girişi için tabii] diye demedim.. artık basınçlı su ile ne kadar temizlenirse.. zati böle bir sistem uygulanana kadar uçan arabalar bile gelir. bilmemkaç çeşit yağ tutmayan polimer çıkar.
Öne çıkan mesajlar